Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Exustar

Exustar este o marcă înființată în 1993, specializată în producția de pedale, încălțăminte și accesorii profesionale pentru ciclism. Misiunea mărcii este de a produce astfel de produse, care influențează direct confortul, siguranța și eficiența fiecărui antrenament pe bicicletă. Cea mai mare dezvoltare a companiei a avut loc la începutul anilor 2000, când echipa brandului s-a implicat în dezvoltarea de soluții tehnologice moderne. În 2003, au fost dezvoltate primele produse din fibră de carbon și, doar doi ani mai târziu, au fost lansați pantofii din țesături de carbon.  

Un moment de răsunet pentru dezvoltarea mărcii a fost stabilirea unei cooperări cu ciclistul Hsiao Mei Yu, care a câștigat la Jocurile de la Guangzhou, în China. Acest eveniment a adus brandului o popularitate incredibilă și i-a permis să devină unul dintre liderii din industria ciclistă. Astăzi, marca Exustar este un trendsetter în designul accesoriilor de ciclism, iar produsele sale sunt folosite de cei mai renumiți atleți.  

De-a lungul anilor, compania a continuat să se dezvolte și a adăugat în mod constant accesorii inovatoare la gama sa. Deja în 2009, marca a făcut o descoperire în designul pedalelor și a introdus modelul extrem de ușor E-PR00CKTI. Doi ani mai târziu, compania a stabilit o colaborare cu Garmin, cu care a dezvoltat împreună un contor de putere inovator bazat pe pedalele Garmin Vector. 

Extindere descriere Restrângere descriere