• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

F-ONE

F-ONE este un brand fondat în 1994, care a fost strâns asociat cu sporturile nautice, cum ar fi kitesurfing, wingfoil și stand up paddle încă de la începuturile sale. Misiunea brandului este de a crea produse inovatoare, de înaltă performanță și de înaltă calitate, care să ofere o experiență uimitoare pe apă.

Marca F-ONE este cunoscută pentru cercetarea și dezvoltarea continuă, urmărind excelența în materie de tehnologie și design. Produsele lor sunt dezvoltate în colaborare cu rideri și experți experimentați, asigurând cea mai înaltă calitate și performanță. Compania introduce în mod constant noi dezvoltări, cum ar fi formele inovatoare ale plăcilor, profilele avansate de zmeu și materialele ușoare și durabile care oferă un control excelent și plăcere în timpul sporturilor nautice.

Produsele F-ONE sunt disponibile atât pentru profesioniști, cât și pentru pasionații de sporturi nautice de toate nivelurile. Fie că cineva este la început de drum în kiteboarding sau windsurfing, fie că este un rider experimentat, F-ONE oferă o gamă largă de echipamente pentru a satisface așteptările și a oferi o experiență de neuitat pe apă.

Prin inovația sa constantă, pasiunea pentru sporturile nautice și angajamentul față de calitate și performanță, F-ONE a câștigat recunoașterea și încrederea comunității pasionaților de sporturi nautice din întreaga lume, devenind una dintre cele mai respectate și recunoscute mărci din industria sporturilor nautice.

Extindere descriere Restrângere descriere