Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

F2

Fondată în 1979 de Peter Brockhaus, F2 este o marcă care a contribuit la dezvoltarea unei noi discipline nautice - windsurfingul. Încă de la început, motto-ul companiei a fost "distracție și funcționalitate", în spiritul căruia sunt create cele mai bune accesorii sportive. La doar câțiva ani de la crearea sa, marca a cucerit piața cu plăcile inovatoare Strato, Comet, Starlit și Sunset, concepute de renumitul surfer Jürgen Hönscheid. Acesta a fost, de asemenea, momentul în care au fost lansate primele plăci de funboard cu brațe scurte și o construcție specială a velelor, ceea ce a făcut posibilă o bucurie și mai mare la fiecare sesiune de antrenament. 

De-a lungul anilor, marca a continuat să crească, extinzându-și gama cu noi produse, inclusiv pentru sporturi de iarnă, și dezvoltând soluții tehnologice inovatoare. În 1985, echipa companiei a patentat o tehnologie epoxidică care permitea utilizatorului să își proiecteze propria placă de surf. Aceasta a fost o descoperire revoluționară care a permis ca echipamentul să primească un finisaj unic. Popularitatea companiei se datorează, de asemenea, parteneriatelor sale cu sportivi renumiți care folosesc produsele F2 în competiții, cum ar fi Klaus Walther, Kai Schnellbacher și Björn Dunckerbeck, care au dominat windsurfingul în anii 2000. 

În prezent, oferta largă a F2 include echipamente și accesorii pentru sporturi nautice precum windsurfing, kiteboarding, SUP și wakeboarding. În plus, puteți găsi, de asemenea, plăci de snowboard, legături și căști speciale.  

Extindere descriere Restrângere descriere