• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Haglöfs

Haglöfs este un brand foarte respectat care produce îmbrăcăminte și echipament pentru activități în aer liber, cu o tradiție care datează de peste un secol, din 1914. Fondată în Suedia de Viktor Haglöf, marca a devenit un simbol al fiabilității și inovației în lumea echipamentelor outdoor.

Sediul central al companiei, situat în pitorescul Alvik, Stockholm, este inima în care sunt generate ideile pentru noi produse. Deși Haglöfs nu are fabrici proprii, marca menține relații puternice și angajate cu o rețea de peste 80 de furnizori de materiale și producători de îmbrăcăminte, încălțăminte și echipamente din 17 țări diferite. Această colaborare internațională permite crearea de produse de calitate superioară care respectă standardele înalte ale mărcii.

Prezența pe piață a Haglöfs este impresionantă, marca fiind disponibilă pe 21 de piețe prin intermediul comercianților cu amănuntul și al distribuitorilor. În plus, operează magazine online în 12 țări și are 12 magazine proprii staționare, ceea ce îl face ușor accesibil pentru pasionații de activități în aer liber din întreaga lume.

Haglöfs este un brand care pune întotdeauna nevoile clienților săi pe primul loc - atât în ceea ce privește calitatea produselor, cât și standardele de servicii. Fiecare produs Haglöfs este o expresie a pasiunii și a tradiției îndelungate a mărcii, combinând inovația, fiabilitatea și confortul pentru a oferi cea mai bună experiență în aer liber.

Marca suedeză Haglöfs nu este alegerea doar pentru profesioniști, ci pentru oricine apreciază un stil de viață activ, indiferent de condiții. De la drumeții montane, la expediții cu bicicleta, la plimbări de zi cu zi, Haglöfs oferă echipament care vă permite să vă bucurați de natură și să acceptați întotdeauna provocările în funcție de condițiile dumneavoastră.

Extindere descriere Restrângere descriere