Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Hiplok

Hiplok este un brand britanic care a câștigat recunoaștere la nivel mondial pentru crearea de elemente de fixare și de siguranță pentru biciclete de neegalat. Înființată de doi pasionați de ciclism, Ben Smith și John Abrahams, marca Hiplok își propune să răspundă nevoilor bicicliștilor din ziua de azi, care caută nu doar o siguranță eficientă, ci și convenabilă pentru bicicletele lor.

Fiecare produs Hiplok este rezultatul pasiunii, experienței și cunoștințelor fondatorilor săi. Înțelegând ce au nevoie cu adevărat bicicliștii și combinând acest lucru cu o abordare inovatoare a designului și a producției, au creat elemente de siguranță care nu numai că protejează bicicletele, dar sunt și ușor de utilizat și confortabile de purtat.

Produsele Hiplok sunt proiectate și fabricate în Marea Britanie de o echipă de inovatori și cicliști, asigurându-se că fiecare dispozitiv de fixare este creat la cele mai înalte standarde de siguranță și confort.

Hiplok este un brand care nu numai că securizează bicicletele, dar creează și noi standarde în materie de securitate a bicicletelor. Este un brand pentru cei care prețuiesc securitatea, calitatea și stilul - pentru cei care prețuiesc pasiunea lor pentru ciclism.

Extindere descriere Restrângere descriere