• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Kayland

Kayland

Kayland este o marcă fondată în 1971, specializată în producția de cizme de munte și de aer liber. Încă de la început, compania a folosit materiale inovatoare în produsele sale, care îmbunătățesc semnificativ calitatea prelucrării. Ca urmare, de-a lungul anilor, marca a devenit unul dintre cei mai importanți producători de încălțăminte specializată pentru drumeții.  

Marca Kayland colaborează cu profesioniști care dezvoltă în mod constant tehnologii inovatoare pentru a îmbunătăți performanța produselor. Printre cele mai populare tehnologii se numără membrana GORE-TEX®, talpa Vibram® și sistemul de tracțiune cu absorbție integrată. Acest lucru garantează că toate produsele marca Kayland mențin cele mai înalte standarde de manoperă și sunt performante atât în drumeții ușoare, cât și în drumeții dificile.  

De-a lungul anilor, marca și-a extins semnificativ gama și a început să se specializeze în încălțăminte pentru diverse activități în aer liber. Deși oferta lor este dominată de modele de trekking, cum ar fi cele din linia Kayland GTX, puteți găsi, de asemenea, cizme specializate în drumeții de viteză, cizme de abordare și cizme de munte înalt, care pot aborda chiar și cele mai dificile trasee de escaladă. 

Înainte ca produsele unui brand să fie puse în vânzare, acestea sunt supuse mai multor teste pentru a le verifica durabilitatea, performanța și alte proprietăți suplimentare. Prin urmare, atunci când cumpărați cizme Kayland, vi se garantează o performanță fiabilă. Încălțămintea mărcii poate fi folosită cu succes de alpiniștii și alpiniștii profesioniști, precum și de drumeții începători care sunt în căutarea primului lor model de pantofi de trekking. 

Extindere descriere Restrângere descriere