• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Kryptonite

Produse: 10

View as
 1. U-Lock Kryptonite Kryptolok Kryptolok negru Mini-7 w
  332,99 RON
  277,99 RON
  0,82 x 17,8 cm

  1

Istoria mărcii Kryptonite datează din 1971, când fondatorul său Michael Zane a proiectat primul lacăt de bicicletă antifurt U-Lock. Invenția s-a dovedit a fi un mare succes, ceea ce l-a motivat pe Zane să continue să lucreze la perfecționarea proiectului său de pionierat. Încă din anii 1980, produsele mărcii au devenit recunoscute în întreaga lume, iar compania însăși a fost recunoscută de instituții internaționale și a primit premii pentru design, funcționalitate și calitatea echipamentelor sale.  

În 2001, compania a dezvoltat sistemul inovator Key Safe, care permite înregistrarea cheilor și înlocuirea acestora de două ori gratuit de către producător. În 2014, colecția Messenger a văzut lumina zilei cu încuietori inovatori, foarte rezistenți, care permit fixarea în diferite locuri. Câțiva ani mai târziu, producătorul și-a extins, de asemenea, gama cu lumini specializate pentru biciclete care oferă un nivel ridicat de vizibilitate și siguranță în timpul mersului pe bicicletă.  

De-a lungul anilor, marca a continuat să crească, să-și extindă gama și să dezvolte produse avansate din punct de vedere tehnologic, care sunt folosite de mulți consumatori din întreaga lume. Alegând accesoriile Kryptonite, puteți fi siguri că acestea sunt realizate cu atenție la fiecare detaliu și că vor funcționa la cel mai înalt nivel posibil. 

Extindere descriere Restrângere descriere