• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Level

În 1989 a fost înființat brandul LEVEL, care s-a specializat încă de la început în producția de mănuși de snowboard, care a rămas principalul său domeniu de producție până în prezent. În 1994, compania a introdus tehnologia modernă Breathable System, iar în 1999, construcția H&R. Aceste sisteme au cucerit rapid piața și au adus mărcii un mare succes. Doar cinci ani mai târziu, compania a dezvoltat și Overgloves, care mențin temperatura mâinii drepte chiar și în condiții de frig extrem. 

O mare faimă a adus brandul în colaborare cu sportivi celebri, care în timpul Campionatului Mondial din 2007 din Åare au câștigat în total patru medalii de aur. Aceștia au fost Patrick Staudacker, Šárka Strachová și Aksel Lund Svindal, care, la scurt timp după aceea (în 2009), au reprezentat și noua invenție LEVEL - un model de mănuși integrate cu bețe. 

Cele mai cunoscute colecții ale mărcii includ linia Bliss pentru femei și seria Rocker dedicată schiorilor. De-a lungul anilor, compania a dezvoltat numeroase tehnologii inovatoare care îmbunătățesc semnificativ calitatea produselor sale și confortul de utilizare. În 2016, LEVEL a început să utilizeze sistemul NFC (N ear Field Communication ) în mănușile sale, care este responsabil pentru controlul facil al unui smartphone sau al unei camere de sport cu ajutorul etichetelor plasate în mănuși. În 2017, brandul a introdus mănuși de curse cu materialul modern SuperFabric®.  

Astăzi, LEVEL este unul dintre cei mai recunoscuți producători de mănuși de sport. De-a lungul anilor, compania a fost onorată în repetate rânduri cu premii renumite, cum ar fi medaliile X-Games și Globurile de Cristal. Acest lucru dovedește poziția sa înaltă pe piață.  

Extindere descriere Restrângere descriere