Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Marker

Marker

Marker este o marcă germană, fondată în 1952, specializată în producția de echipamente de schi, inclusiv legături, căști, ochelari de protecție și, de asemenea, sigilii pentru schiuri de schi. În primii ani de activitate a companiei, fondatorul acesteia, Hannes Marker, a dezvoltat legături de schi moderne și sigure, care s-au impus definitiv în lumea sportului și au devenit un produs cult folosit de schiori din întreaga lume. Toate produsele Marker se caracterizează printr-o manoperă de înaltă calitate și o durabilitate remarcabilă, motiv pentru care merită să investești în ele chiar și în stadiul inițial al călătoriei tale sportive. 

Adevărata misiune a mărcii este de a dezvolta astfel de produse care să satisfacă cei mai exigenți clienți. Marker utilizează tehnologii de ultimă generație în accesoriile sale pentru a se asigura că acestea au proprietăți excelente și pentru a le îmbunătăți semnificativ performanța și durabilitatea. Printre acestea se numără sistemul de fixare Sole.ID, construcția tălpii din copolimer GripWalk și construcția specială a bocancilor de schi cu tehnologie X-cell care absoarbe șocurile. 

În plus, problemele de mediu sunt extrem de importante pentru Marker. Din acest motiv, brandul s-a angajat să folosească materiale complet biodegradabile și reciclabile în producția sa. Acest lucru este evidențiat de certificările europene și globale pe care le-au primit, cum ar fi ISO 14001, care confirmă reducerea utilizării de către marcă a substanțelor chimice. În plus, Marker are grijă să își expedieze produsele în pungi reutilizabile și în ambalaje din lemn.  

Sportivi profesioniști precum Adrian Pertl, schior alpin austriac și vicecampion mondial, Alex Beaulieu-Marchand, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din Canada, și Alice Robinson - câștigătoare a campionatelor mondiale de juniori - lucrează cu acest brand.  

Extindere descriere Restrângere descriere