Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Milo

Milo este un brand polonez care activează pe piață din 1993 și care este specializat în producția de îmbrăcăminte turistică și de alpinism. Deși inițial compania și-a produs hainele folosind în principal bumbac, în timp, a început să caute soluții tehnologice moderne, care au crescut semnificativ calitatea hainelor produse. De-a lungul anilor, marca s-a dezvoltat constant și, pe lângă hainele de exterior, oferta sa include și alte accesorii, cum ar fi rucsacuri de calitate, săculeți și rinichi de călătorie. În prezent, Milo este un brand cunoscut în întreaga lume, ale cărui produse sunt folosite de cei mai renumiți sportivi.  

Compania utilizează materiale de cea mai bună calitate pentru toate produsele sale, ceea ce are un impact direct asupra funcționalității acestora. Printre acestea se numără izolația specializată Polartec®, țesătura flexibilă Extendo și membrana Gelantos avansată din punct de vedere tehnologic, care oferă proprietăți excelente de respingere a apei și de evacuare a umezelii. În plus, toate produsele Milo trec printr-o serie de teste pentru a verifica calitatea lor înainte de a fi puse în vânzare. Datorită acestui fapt, atunci când cumpărați produse Milo, puteți fi siguri că acestea au fost realizate cu atenție la fiecare detaliu.  

Articolele acestui brand sunt o combinație de calitate și funcționalitate extraordinară cu un design unic. Produsele sunt disponibile în diferite variante de culoare, astfel încât fiecare utilizator poate alege cu succes produsul potrivit pentru el. Oferta largă a producătorului Milo include articole precum pantaloni de alpinism și de drumeție, jachete, haine polare, rucsacuri, bețe de trekking și multe alte accesorii pentru activități în aer liber. 

Extindere descriere Restrângere descriere