• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Nautilus

Nautilus

Nautilus este o marcă de echipamente de fitness fondată de Arthur Jones în 1970. Nautilus oferă benzi de alergare profesionale, biciclete de exerciții, biciclete orbit și alte echipamente funcționale și inovatoare pentru antrenament cardio la domiciliu. Cea mai mare faimă a mărcii este utilizarea tehnologiilor moderne în produsele sale, cum ar fi metoda CAM, care a revoluționat modul în care este reglementată rezistența în echipamentele de fitness. Alte soluții de ultimă generație includ Glute Drive și Nautilus SVA, care absorb vibrațiile în timpul antrenamentului și oferă stabilitate echipamentului. 

Produsele Nautilus oferă soluții moderne, înaltă calitate a manoperei și un design atractiv care va satisface orice utilizator. Echipamentele mărcii pot fi folosite de toți fanii începători ai activității fizice care au nevoie de o doză zilnică de exerciții fizice, precum și de sportivii avansați. Compania a făcut echipă chiar și cu Dorian Yates, celebrul culturist, care a contribuit în plus la promovarea eficientă a mărcii.  

Printre cele mai cunoscute linii Nautilus se numără One, Leverage și Inspiration. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, marca a continuat să se dezvolte, să-și extindă colecțiile și să ofere soluții tehnologice din ce în ce mai noi, care au stabilit noi tendințe și posibilități în proiectarea și fabricarea echipamentelor moderne de forță. 

Extindere descriere Restrângere descriere