Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Polar

Originile mărcii finlandeze Polar datează din 1977. Compania a fost prima din lume care a dezvoltat un dispozitiv de monitorizare fără fir a ritmului cardiac și l-a aplicat pe ceasuri, permițând astfel monitorizarea constantă a ritmului cardiac, a intensității exercițiilor fizice și a progresului. Încă de la început, brandul s-a concentrat pe cercetarea inovatoare în domeniul fiziologic și al medicinei sportive. Are propriul său centru de cercetare polară, care este format dintr-o echipă internă de experți în tehnologie, fiziologie și știința datelor. Aceasta efectuează cercetări în domeniul tehnologiei purtabile, al științei sportului, al activității fizice și al somnului, astfel încât ceasurile de înaltă tehnologie Polar să fie utile sportivilor profesioniști, pasionaților de diverse activități fizice, precum și persoanelor bolnave care trebuie să își monitorizeze sănătatea în timp real.   

Cu dispozitivele Polar este posibil să: măsurați ritmul cardiac și variabilitatea ritmului cardiac, să monitorizați activitatea fizică (inclusiv online), să măsurați cheltuielile energetice sau să evaluați capacitatea aerobică, printre altele. Caracteristicile de conectivitate standard, cum ar fi Bluetooth, Wi-Fi și API, vă permit să transferați rapid și ușor datele de la dispozitivele Polar către sistemele și aplicațiile dvs. (cum ar fi Strava, TrainingPeaks, Nike+, MyFitnessPal sau Relive), în timp ce suportul GPS vă permite să urmăriți traseele de alergare sau de drumeție. 

Lista produselor apreciate de pasionații de sport din întreaga lume include senzorul de ritm cardiac Polar H10, senzorul optic de ritm cardiac OH1 sau prima generație de smartwatch Polar, M600 (echipat cu un API intern pentru a accesa, printre altele, un senzor PPG de înaltă calitate, un accelerometru 3D, un giroscop, tehnologia de poziționare GNNS, Bluetooth și Wi-fi). De asemenea, marca a dezvoltat un sistem de antrenament pentru echipe - Polar Team pro, bazat pe un senzor care transmite în timp real datele telemetrice ale sportivului către antrenor. 

Extindere descriere Restrângere descriere