• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Prosperplast

Garmin

Prosperplast este o marcă poloneză înființată în 1993, specializată în crearea de articole practice de uz casnic și articole pentru copii din materiale sintetice. De-a lungul anilor, compania și-a extins activitatea pe 80 de piețe străine, dar își are în permanență depozitele principale în Polonia. Datorită acestui fapt, poate controla îndeaproape calitatea fiecărui produs.  

Toate accesoriile de la Prosperplast sunt fabricate din materiale plastice reciclate (de exemplu, polipropilenă), datorită cărora sunt ecologice, dar și calitative și extrem de durabile. De asemenea, compania colaborează cu designeri renumiți, care stabilesc noi tendințe în materie de design. Marca Prosperplast și-a propus să creeze produse de calitate, utile și foarte funcționale, cu un design unic, care să satisfacă orice utilizator.  

Prosperplast produce săniuțe pentru copii, săniuțe, mașini de făcut bulgări de zăpadă și alte accesorii pentru jocurile de iarnă. Articolele sunt extrem de practice - sania și cursierele aerodinamice permit o plimbare dinamică, iar mașinile cu bulgări de zăpadă le oferă copiilor multă distracție.  

Marca a stabilit noi standarde de calitate în producția de accesorii din plastic pentru uzul zilnic. De-a lungul anilor, a primit încrederea a mii de utilizatori, care folosesc accesoriile semnate de marca Prosperplast. 

Extindere descriere Restrângere descriere