Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

REEF

Reef este o marcă renumită de încălțăminte care oferă entuziaștilor stilului de viață de plajă produse de calitate de mai bine de trei decenii. A fost fondată în 1984 de doi frați din Argentina, Fernando și Santiago Aguerre. Pasiunea lor pentru surfing și cultura de plajă a pătruns în ADN-ul brandului, inspirând crearea de încălțăminte care combină confortul, funcționalitatea și stilul unic.

Reef a devenit celebru în întreaga lume pentru sandalele sale iconice. Primul model de sandale pentru femei, care a debutat în 1999, a dus brandul la apogeul popularității. Cu estetica lor unică și confortul lor, aceste sandale au devenit un simbol al eleganței informale și al libertății pe care orice femeie le caută.

Cu toate acestea, nu doar femeile au beneficiat de abordarea inovatoare a brandului Reef. În 2004, modelul de sandale Fanning pentru bărbați a văzut lumina zilei. Echipate cu un desfăcător de sticle în talpa exterioară, acestea reprezintă o inovație incontestabilă pe piața încălțămintei. Această caracteristică practică și ingenioasă a câștigat aprobarea clienților din întreaga lume, făcând din modelul Fanning o parte indispensabilă a ieșirilor pe plajă și a petrecerilor.

Reef nu este doar încălțăminte, ci și un stil de viață care se inspiră din cultura surf și din dragostea pentru plajă. Creând încălțăminte din suflet și cu pasiune, Reef se străduiește în mod constant să creeze produse care nu sunt doar confortabile și elegante, ci, cel mai important, aduc un element de distracție și aventură în viața de zi cu zi a clienților săi.

Extindere descriere Restrângere descriere