• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Shimano

Shimano există din 1921. Marca a fost fondată de Shozaburo Shimano în orașul Sakai (Osaka). Primul produs al companiei japoneze a fost o bicicletă cu o singură roată liberă, a cărei fabricare a necesitat cea mai mare îndemânare tehnică. De atunci, Shimano a brevetat grupuri de accesorii pentru biciclete, cum ar fi manivele, butucii de roți, lanțurile, frânele cu mânere sau pedalele SPD pentru diferite tipuri de biciclete și în diferite ierarhii. Pentru MTB, acestea includ XTR (pentru alergători), Saint (pentru downhill și freeride), Deore XT sau SLX, iar pentru bicicletele de șosea: Dura-Ace (pentru alergători și amatori), Ultegra sau Sora (cel mai mic în ierarhia echipamentelor). Accesoriile companiei japoneze au fost folosite, printre alții, de Lance Armstrong în Turul Franței.  

Unul dintre cele mai populare sisteme dezvoltate de japonezi este SPD (Shimano Pedaling Dynamics) și SPD-SL (pentru bicicletele de șosea), care este un sistem de prindere pentru biciclete care vă permite să vă prindeți de pedale cu ajutorul unor blocuri speciale atașate la pantofi, ceea ce duce la o pedalare mai eficientă și mai stabilă. Shimano produce, de asemenea, componente avansate pentru bicicletele electronice (sistemul Shimano Steps). 

Shimano este câștigătorul a numeroase premii prestigioase, cum ar fi: ICAST sau EFTTEX. 

În prezent, Shimano este lider în furnizarea de echipamente, îmbrăcăminte, încălțăminte, ochelari și componente pentru biciclete de înaltă calitate și de lungă durată (deține aproximativ 70% din cota de piață globală). Portofoliul său include, de asemenea, unelte pentru biciclete și produse de curățare pentru monocicluri. În Europa, are o rețea de ateliere independente de reparații de biciclete concentrate în jurul Centrului de service Shimano (în Polonia există aproximativ 50 de puncte). În plus, gigantul japonez este activ în industria pescuitului - echipamentele de pescuit au început să fie produse în 1970 - și în canotaj.  

Extindere descriere Restrângere descriere