• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Swix

Swix este o marcă suedeză specializată în producția de ceară profesională, accesorii și îmbrăcăminte pentru sporturile de iarnă, cum ar fi schiul și snowboardingul. Această companie a revoluționat modul de abordare a producției de ceară. Swix a fost unul dintre primele branduri care a recunoscut nevoile diferite ale diferitelor tipuri de schiuri și în 1945 a conceput ceruri și produse de lustruire pentru diferite condiții de schi 

Fiecare preparat, în funcție de scopul său, are o culoare diferită pentru a fi mai ușor de distins. Încă din 1948, marca a început să își distribuie produsele pe piețele externe, inclusiv în Norvegia. Acest lucru atestă dezvoltarea dinamică a mărcii. Compania a avut un succes extraordinar, iar cerurile Swix sunt folosite de schiori renumiți, inclusiv la Jocurile Olimpice. 

Gama extinsă de produse de la Swix include, de asemenea, îmbrăcăminte de calitate, cum ar fi jachete, veste, pantaloni, mănuși și multe alte articole pentru sporturile de iarnă. Atât schiorii și snowboarderii avansați, cât și începătorii care sunt în căutarea unor produse care să le sporească confortul și siguranța pe pârtii pot beneficia de produsele specializate sub marca Swix. 

Extindere descriere Restrângere descriere