• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

TORPOL

Torpol este o companie specializată în fabricarea de accesorii de calitate pentru echitație. De-a lungul anilor, marca și-a extins continuu oferta, a dezvoltat noi produse și le-a îmbunătățit pe cele deja existente pe piață. În acest fel, compania și-a consolidat poziția pe piață și a devenit unul dintre liderii din industria ecvestră. Echipa mărcii este formată din specialiști în design și producție care sunt, de asemenea, adevărați pasionați de echitație. Acest lucru le permite să transpună experiența lor practică direct în procesele de producție. 

Compania își dezvoltă propriile soluții tehnologice, pe care le aplică în accesoriile pe care le produce. Printre acestea se numără țesătura Magnetic Field Therapy™, care protejează calul împotriva rănilor și accelerează sistemele de recuperare, țesătura Evolon®, care respiră și elimină umezeala, lână Nelson™, care reglează termic și este bacteriostatică, și țesătura B-NEV™, rezistentă la UV și durabilă, care este, de asemenea, extrem de ușor de curățat.  

Toate accesoriile producătorului Torpol sunt, de asemenea, caracterizate de un design unic, prin urmare, acestea îndeplinesc cerințele de calitate și funcționale și satisfac nevoile estetice ale fiecărui utilizator. Oferta largă a Torpol se adresează atât călăreților începători, cât și jocheilor avansați. 

Extindere descriere Restrângere descriere