Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Xiaomi

Xiaomi este o marcă globală de tehnologie fondată în 2010 în China cu misiunea de a "oferi produse inovatoare la prețuri accesibile pentru toți". Această filozofie a permis companiei Xiaomi să câștige rapid popularitate și să își stabilească o poziție solidă în lumea în schimbare rapidă a tehnologiei.

Marca Xiaomi este cunoscută în special pentru smartphone-urile sale, care sunt apreciate pentru raportul calitate-preț excelent. Cu toate acestea, gama Xiaomi nu se limitează doar la telefoane. Compania produce o gamă largă de dispozitive electronice, inclusiv televizoare, laptopuri, ceasuri inteligente și chiar roboți de curățenie care se remarcă prin caracteristici avansate și design modern.

Xiaomi este, de asemenea, un pionier în tehnologia IoT (Internet of Things), oferind o gamă largă de produse pentru casa inteligentă. De la becuri inteligente la senzori de mișcare și până la securitatea locuinței, Xiaomi oferă soluții inovatoare care le permit utilizatorilor să profite din plin și în mod convenabil de capacitățile unei case inteligente.

La fel de important pentru Xiaomi este angajamentul său de a crea un viitor durabil. Compania investește continuu în cercetare și dezvoltare pentru a se asigura că produsele sale sunt eficiente din punct de vedere energetic și ecologice.

Xiaomi - nu este doar tehnologie, ci și un stil de viață care face ca viața de zi cu zi să fie mai plăcută și vă permite să profitați la maximum de cele mai recente progrese tehnologice. Un brand care combină inovația, calitatea și accesibilitatea pentru a deveni unul dintre liderii în domeniul tehnologiei globale.

Extindere descriere Restrângere descriere