Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

York

York este o companie poloneză din Szczecin, producător, importator și distribuitor de echipamente de pescuit și ecvestru. Pescuitul la copcă este cel mai important domeniu de activitate al companiei, iar fanii sporturilor de apă se întorc cu plăcere la produsele mărcii datorită calității lor bune și prețului scăzut al accesoriilor.  

Din gama largă de produse York puteți alege: lansete, mulinete, undițe, undițe telescopice, cârlige și îmbrăcăminte de pescuit sau motoare electrice pentru pontoane și bărci. Compania oferă grupuri de echipamente specifice dedicate pescuitului la crap sau la somn, în care puteți găsi articole foarte rare și specializate pentru capturarea acestor tipuri de pești. Echipamentul mai puțin strict de pescuit la copcă include: cuțite, cutii, cufere, scaune pentru pescuit la copcă, huse pentru echipament și lanterne, precum și corturi și rucsacuri.  

Merită menționate seturile gata făcute pentru cei mai mici, de exemplu, cu undițe telescopice sau de filare, o mulinetă și alte accesorii necesare, precum și grafică sau gadgeturi pentru a încuraja copiii să pescuiască.  

Marca din Szczecin oferă, de asemenea, produse ecvestre dedicate călăreților, cum ar fi hamuri sau prăjini, și animalelor, inclusiv hrană și tratamente. 

Extindere descriere Restrângere descriere