Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Zipp

Zipp este o marcă americană, cunoscută în întreaga lume ca fiind unul dintre cei mai importanți producători de roți de bicicletă din carbon compozit și alte componente cheie pentru biciclete. Înființată în 1988 de către inginerul de motorsport Leigh Sargent, compania și-a câștigat rapid reputația de pionierat în utilizarea de tehnologii și materiale inovatoare.

Cu sediul în Indianapolis, Indiana, Zipp este specializată în producția de echipamente de înaltă calitate pentru diverse discipline de ciclism, cum ar fi ciclismul pe șosea, triatlonul, cursele pe pistă și ciclismul montan. Gama Zipp include nu numai roți, ci și camere de aer, ghidon, punți, tije de șa și multe alte piese de bicicletă.

De-a lungul anilor de existență, Zipp a câștigat recunoaștere la nivel mondial pentru că oferă produse durabile, ușoare și concepute pentru a optimiza aerodinamica. Această precizie și inovație provine din rădăcinile companiei în motorsport și din dorința constantă de îmbunătățire și dezvoltare.

În noiembrie 2007, Zipp a devenit parte din SRAM, unul dintre cei mai mari producători de componente pentru biciclete din lume. Acest parteneriat a consolidat și mai mult poziția de lider a Zipp în domeniul său, combinând tehnologia avansată a Zipp cu resursele și anvergura globală a SRAM.

Condusă de o pasiune pentru inovație și de o căutare neîncetată a perfecțiunii, Zipp își continuă misiunea de a oferi produse care să ajute riderii de la orice nivel să își atingă obiectivele și să depășească limitele posibilului.

Extindere descriere Restrângere descriere