Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

ZRAY

ZRAY este un brand consacrat care oferă entuziaștilor sporturilor nautice placi și echipamente de înaltă calitate pentru Stand Up Paddle (SUP) încă din 2009. Portofoliul său include o gamă largă de produse care permit oamenilor din întreaga lume să descopere bucuria SUP-ului.

Încă de la înființare, ZRAY a lucrat continuu pentru a-și îmbunătăți produsele. Acest lucru este posibil datorită angajamentului echipei de cercetare și dezvoltare tehnologică, care este cea mai bună echipă din China în acest domeniu. Datorită inovației constante, produsele ZRAY nu numai că îndeplinesc, dar adesea depășesc așteptările celor mai exigenți utilizatori.

Plăcile și echipamentele ZRAY sunt sinonime cu durabilitatea și fiabilitatea, permițând atât pasionaților de SUP începători, cât și celor experimentați o experiență sigură și plină de satisfacții pe apă. Fie că doriți să vă bucurați de un apus de soare liniștit pe lac sau să vă răsfățați într-o expediție antrenantă în ape deschise, ZRAY vă oferă echipamentul necesar pentru a face față acestor provocări.

De-a lungul anilor, ZRAY și-a câștigat reputația de marcă care combină pasiunea pentru sporturile nautice cu angajamentul de a oferi produse de cea mai înaltă calitate. Atunci când alegeți ZRAY, nu alegeți doar echipamentul, ci întreaga experiență și aventură pe care o aduce Stand Up Paddle.

Extindere descriere Restrângere descriere