• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Impregnări pentru încălțăminte

Produse: 4

View as
 1. Holmenkol Shoe Proof 250ml 22100
  73,99 RON
  57,99 RON
  250 ml

  1

 2. TOKO Eco Shoe Proof & Care 500ml 5582627
  99,99 RON
  72,99 RON
  500 ml

  1

Tratamente pentru încălțăminte - protejează și îngrijește-ți pantofii

Tratamentele pentru încălțăminte sunt preparate care au rolul de a proteja încălțămintea de apă, murdărie și deteriorări mecanice. Acestea sunt utilizate în principal pentru încălțămintea din materiale naturale, cum ar fi pielea sau pielea de căprioară, dar și pentru încălțămintea din materiale sintetice. Impregnarea încălțămintei este un pas important în îngrijirea încălțămintei, care vă permite să mențineți aspectul estetic al încălțămintei și oferă protecție pe termen lung împotriva factorilor externi dăunători. La Sportano.ro, veți găsi cele mai bune impregnante pentru pantofi de la mărci precum Nikwax și TOKO.

Tipuri de impermeabilizare a încălțămintei - pe care să o alegeți?

Există diferite tipuri de tratamente pentru încălțăminte disponibile pe piață. În funcție de compoziția și aplicarea lor, putem distinge între hidroizolații spray, lichide și aerosoli. Fiecare dintre acestea are propriile caracteristici și utilizări, așa că este recomandabil să alegeți produse de impermeabilizare adaptate la tipul de material din care sunt confecționați pantofii.

Cum funcționează tratamentul cu pantofi? Mecanismul de acțiune

Tratamentele pentru încălțăminte formează un strat protector invizibil pe suprafața pantofilor, care împiedică apa, murdăria și alte substanțe dăunătoare să pătrundă în interiorul pantofilor. Hidroizolantele pentru încălțăminte acoperă fibrele materialelor din care sunt confecționate, făcându-le mai rezistente la umiditate și murdărie. Ca urmare, pantofii își păstrează calitatea inițială și rămân estetici pentru mai mult timp.

Protecția împotriva apei și a murdăriei - o funcție cheie a tratamentelor pentru încălțăminte

Tratamentele pentru încălțăminte asigură o protecție eficientă împotriva apei și a murdăriei. Datorită acestora, pantofii sunt mai rezistenți la umezeală și, de asemenea, este mai ușor să îndepărtați petele de pe ei. Impregnarea pantofilor face, de asemenea, materialul mai puțin susceptibil la deteriorări mecanice, cum ar fi abraziunile sau îndoiturile.

Protecția împotriva deteriorărilor mecanice - de ce să folosim hidroizolația?

Pe lângă protecția împotriva umezelii și a murdăriei, impermeabilizările pentru pantofi oferă, de asemenea, protecție împotriva deteriorărilor mecanice. Ca urmare, pantofii sunt mai rezistenți la abraziune, îndoire sau alte deteriorări mecanice, ceea ce contribuie la durabilitatea și durata de viață a acestora.

Cum se utilizează impermeabilizarea pantofilor? Sfaturi și trucuri

Pentru ca impermeabilizarea pantofilor să funcționeze eficient, aceasta trebuie aplicată în conformitate cu recomandările producătorului. Înainte de a aplica impregnantul, pantoful trebuie să fie bine curățat de murdărie și uscat. Impregnantul trebuie aplicat uniform pe întreaga suprafață a pantofului și apoi lăsat să se usuce. Asigurați-vă că impregnantul este complet uscat înainte de a refolosi pantofii.

Tratamente transparente și colorate pentru încălțăminte - pe care să le alegeți?

Există tratamente pentru pantofi disponibile pe piață în versiuni transparente și colorate. Impermeabilizările transparente nu modifică culoarea sau textura materialului, ceea ce înseamnă că sunt potrivite pentru a fi utilizate pe pantofi de culori diferite. Tratamentele hidroizolante colorate sunt dedicate încălțămintei de o anumită culoare, permițându-vă să îmbunătățiți și să reîmprospătați culoarea încălțămintei dumneavoastră. Cu toate acestea, atunci când alegeți o impermeabilizare colorată, merită să vă asigurați că aceasta este complet impermeabilă pentru a evita decolorarea inestetică.

Extindere descriere Restrângere descriere