• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Accesorii pentru încălțăminte

Accesorii pentru încălțăminte - alege accesoriile de care ai nevoie în magazinul de sport Sportano 

Atunci când faceți drumeții în munți, este o idee bună să vă protejați încălțămintea de condiții nefavorabile, cum ar fi ploaia, zăpada, noroiul sau alte tipuri de murdărie. În acest fel, nu numai că vă veți bucura de durata de viață a încălțămintei pentru mai mult timp, dar, mai presus de toate, murdăria și apa nu vor pătrunde în interiorul picioarelor sau al cizmelor dumneavoastră. În magazinul de sport Sportano veți găsi accesorii de înaltă calitate pentru încălțăminte de la mărci consacrate, precum HOLMENKOL, Tatonka, Sea to Summit, Viking, Salewa, Black Diamond, Nikwax, Rab sau Salewa.  

Cu ce accesorii de încălțăminte merită să te echipezi? 

Atunci când porniți pe traseu, este o idee bună să vă echipați cu accesoriile potrivite pentru încălțăminte, cum ar fi produsele de impermeabilizare și de curățare a încălțămintei, pentru a vă menține cizmele proaspete și pentru ca produsele dumneavoastră să dureze mai mult. Pe de altă parte, cizmele de trekking sunt ideale dacă doriți să vă protejați încălțămintea împotriva apei, zăpezii și a altor resturi care intră în cizme sau în picioare. Husele pentru încălțăminte pot fi, de asemenea, utile, iar pe piață veți găsi huse antiderapante sau huse de cauciuc pentru ghete, care îmbunătățesc confortul la mers și, în același timp, vă protejează încălțămintea de condițiile nefavorabile.  

Atunci când alegeți accesoriile potrivite, merită să pariați și pe tălpile pentru pantofi, care corectează eficient postura și ușurează presiunea asupra coloanei vertebrale și articulațiilor, având, de asemenea, un efect pozitiv asupra confortului la mers, în special în cazul drumețiilor lungi. Pe traseu, este o idee bună să aveți cu dumneavoastră șireturile pantofilor de trekking. Dacă vă deplasați pe un teren mai accidentat în condiții dificile, șireturile se pot deteriora sau murdări, așa că o pereche suplimentară va permite o înlocuire rapidă.  

Cum de a impermeabiliza corect pantofii? 

Mai presus de toate, este o idee bună să vă obișnuiți să vă curățați pantofii de murdărie după fiecare ieșire, mai ales dacă pantofii au fost purtați în condiții dure sau în zone cu apă. Pentru a face acest lucru, este o idee bună să folosiți apă călduță, o perie sau o cârpă moale și detergenți speciali pentru pantofi. Acestea vor face ca murdăria de pe pantofi să se îndepărteze rapid, protejând în același timp materialul de proliferarea bacteriilor. Un gel de curățare de la Nikwax și un spray antibacterian pentru încălțăminte de la HOLMENKOL sunt perfecte pentru acest lucru. 

Cizmele de trekking sunt cel mai adesea acoperite cu straturi hidrofobe sau membrane speciale, care se uzează în timp. Pentru ca aceștia să dureze mai mult, merită să folosiți produse de impermeabilizare a încălțămintei. Impermeabilizarea face ca încălțămintea să fie proaspătă și restabilește proprietățile hidrofuge ale încălțămintei. După ce încălțămintea a fost bine curățată și uscată, puteți folosi un tratament de impermeabilizare - cât de des? De obicei, atunci când vedeți că structura materialului se deteriorează sau nu mai funcționează. Este recomandat să vă impermeabilizați încălțămintea după fiecare ieșire în care terenul a fost dificil și încălțămintea a căpătat o cantitate mare de murdărie. În funcție de încălțămintea de pe piață, veți găsi impermeabilizări pentru încălțămintea din piele întoarsă sau impermeabilizări pentru încălțămintea din piele. Astfel de produse se prezintă sub formă de spray sau ceară și lichid. În cazul ultimelor două, trebuie folosite cârpe sau bureți speciali pentru a împrăștia substanța.  

Dacă încălțămintea dvs. are o membrană GORE-TEX, utilizați un produs special - impermeabilizare pentru cizme GORE-TEX. Are un efect benefic asupra funcției membranei în sine, îmbunătățește proprietățile sale de impermeabilizare și, în același timp, nu deteriorează structura materialului. 

Ce oferă tălpile de pantofi și de ce merită să investești în ele? 

Talpa pentru pantofii de trekking nu numai că corectează alinierea piciorului, ci și ameliorează presiunea asupra coloanei vertebrale și articulațiilor atunci când mergeți și stați în picioare. Acestea fac ca piciorul să se așeze confortabil în pantofi și să vă simțiți confortabil pe traseu. Acestea sunt cu siguranță utile dacă doriți să vă creșteți confortul la mers și, de asemenea, să oferiți o izolație suplimentară, deoarece pe piață nu există doar tălpi de gel pentru pantofi, ci și tălpi termice pentru pantofi. Talpa corectează, susține funcția articulară și este responsabilă pentru îmbunătățirea echilibrului, precum și pentru reducerea riscului de iritații sau de cornițe, ceea ce este extrem de important. Cele mai populare modele sunt tălpile de silicon pentru pantofi și tălpile de gel pentru pantofi, care afectează confortul. 

Cizme umplute - când merită să vă echipați cu ele? 

Pantofii stiletto de trekking sunt asociați în primul rând cu drumețiile în munți și cu drumețiile de mai multe ore pe diverse trasee. Acestea ar trebui cu siguranță să fie apreciate de către drumeții montani începători, deoarece pot exista zone umede, noroioase sau cu zăpadă atunci când se deplasează pe traseu. Cizmele cu umplutură împiedică murdăria și apa să pătrundă în picioarele și în partea superioară a cizmelor, menținându-vă pielea uscată și confortul termic ridicat. Picioarele ude sau apa din încălțăminte pot anula plăcerea de a parcurge distanțe pe traseu și, în același timp, fac corpul mai rece, mai ales în zilele mai reci. Modele de stuput pentru femei, stuput pentru copii sau modele pentru bărbați sunt pentru fiecare pasionat de trekking. Pur și simplu ajustați dimensiunea pentru a se potrivi încălțămintei dumneavoastră, în plus, au atașamente speciale sub pantof sub forma unei curele sau a unui cordon și a unei agrafe pentru șiret. În acest fel, aveți garanția că articolul nu vă va aluneca de pe picior în timpul mersului. În oferta magazinului nostru veți găsi modele de înaltă calitate Viking, Salewa Stuput și Black Diamond sau modele de marcă Rab

Cum să alegi accesoriile de încălțăminte de calitate, pe ce mărci să pariezi? 

Cizmele de drumeție oferă confort, dar și siguranță atunci când mergeți pe trasee în munți. Atunci când alegeți accesoriile potrivite pentru bocanci, ar trebui să vă ghidați în primul rând după locul în care vă faceți excursiile și după utilizarea pe care o veți face. Merită cu siguranță să pariați pe produse de înaltă calitate care sunt fabricate din materiale durabile. În cazul stufelor și al vârfurilor de ghete, modelele trebuie să fie impermeabile, de preferință concepute cu tehnologie DWR, care face ca apa să alunece pe suprafața materialului. Pe de altă parte, alegeți produsele de impermeabilizare a încălțămintei în funcție de materialul din care este confecționată încălțămintea. Pe piață veți găsi un agent de impermeabilizare pentru pantofii din piele de căprioară sau un agent de impermeabilizare pentru pantofii din piele, precum și un agent special, cum ar fi un agent de impermeabilizare pentru pantofii gore tex, care sunt dotați cu o membrană impermeabilă. Produsele de curățare și produsele antibacteriene vă vor fi de folos în cazul excursiilor de mai multe zile, când doriți să vă împrospătați încălțămintea de murdărie și murdărie în interior și în exterior. Pe de altă parte, tălpile de încălțăminte se potrivesc cu mărimea modelului dumneavoastră pentru a vă asigura confortul în timp ce parcurgeți kilometrii care vă așteaptă.  

La Sportano veți găsi toate accesoriile de care aveți nevoie pentru pantofii de drumeție: inserții pentru pantofi, șireturi, huse pentru pantofi, produse de impermeabilizare, produse de curățare și cizme de drumeție. Vă vom dota cu echipamente profesionale de la mărci renumite precum Viking, Salewa, Black Diamond, Rab, Salewa, HOLMENKOL, Tatonka, Sea to Summit sau Nikwax

Extindere descriere Restrângere descriere