Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

HOLMENKOL

Holmenkol este o marcă germană înființată în 1922, care a fost prima care a brevetat și a produs lubrifianți speciali pentru schiuri. Datorită acestui fapt, schiurile au început să își mențină susceptibilitatea corectă la alunecare și nu au absorbit apă în exces. Această invenție a îmbunătățit semnificativ calitatea schiului și a contribuit la o durată de viață mai lungă a schiurilor.  

În 1948, Holmenkol a făcut o altă descoperire și a făcut o distincție între utilizarea lubrifianților pentru diferite modele de schiuri și condiții de utilizare. De atunci încolo, diferite tipuri de substanțe au însoțit diferite circumstanțe. Unsoarea albastră era folosită pentru vreme extrem de rece, cea roșie pentru temperaturi ceva mai ridicate, iar cea argintie era aplicată pe schiuri atunci când zăpada era foarte umedă și murdară. În anii 1980, marca a lansat, de asemenea, unsori fluorurate inovatoare și de pionierat.  

La sfârșitul anilor '90, marca a început să utilizeze sistemul modern Nano în produsele sale și a început să coopereze cu companii tehnologice renumite, precum SuSTech și ITCF. Acest lucru arată că marca se dezvoltă în mod constant și se străduiește să îmbunătățească produsele pe care le-a dezvoltat în trecut. De-a lungul timpului, Holmenkol a obținut un mare succes și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți producători de substanțe utilizate în echipamentele sportive. 

Extindere descriere Restrângere descriere