• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Agenți pentru curățarea încălțămintei

Produse: 3

View as
 1. Cizmă Bananas original galben 7522
  77,99 RON
  69,99 RON
  OS

  1

 2. Cizmă Bananas iarna galben 3460
  155,99 RON
  133,99 RON
  OS

  1

Curățătoarele de pantofi - cele mai bune curățătoare de pantofi de pe Sportano.ro

Pantofii curați nu sunt doar o chestiune de estetică, ci și de igienă și de confort la purtare. Prin curățarea regulată a pantofilor, puteți elimina murdăria și vă puteți lăsa pantofii în stare bună. Cu toate acestea, avem nevoie de uneltele potrivite pentru o curățare eficientă și merită să ajungem la detergenți speciali pentru pantofi. Puteți găsi produse de la mărci renumite precum Nikwax, Boot Bananas sau HOLMENKOL în magazinul de sport Sportano.ro.

Tipuri de curățători de pantofi - ce merită să știți?

Pe piață există diferite tipuri de produse de curățare a pantofilor, care variază în ceea ce privește compoziția și aplicarea. Pentru curățarea pielii, cel mai bine este să folosiți un preparat special pe bază de lapte sau spumă. Pentru pantofii din materiale sintetice, cel mai bine este să folosiți un spray sau un lichid special. În cazul pantofilor din piele de căprioară, merită să optați pentru un preparat cu un burete sau o perie pentru a îndepărta murdăria de pe materialul delicat.

Cum funcționează curățătorul de pantofi? Mecanismul de acțiune

Produsele de curățare a pantofilor conțin ingrediente speciale pentru a îndepărta eficient murdăria și a reîmprospăta culoarea pantofilor. De obicei, acestea conțin enzime sau detergenți care dizolvă murdăria și o fac mai ușor de îndepărtat. În cazul pielii, preparatele conțin, de asemenea, ingrediente de condiționare pentru a o proteja de crăpare și uscare.

Protecție împotriva murdăriei și a deteriorării mecanice - de ce să folosiți produse de curățare?

Utilizarea unor produse speciale de curățare a pantofilor permite protejarea eficientă a pantofilor împotriva murdăriei și a deteriorării mecanice. Curățarea regulată a pantofilor crește durabilitatea acestora și previne uzura prematură. În plus, detergenții adecvați protejează materialele pantofilor de umiditate și de razele UV, ceea ce contribuie la menținerea esteticii acestora pentru mai mult timp.

Sigur pentru diferite tipuri de materiale - piele, piele de căprioară, materiale sintetice

O caracteristică importantă a produselor de curățare a pantofilor este că acestea sunt formulate în siguranță pentru diferite tipuri de materiale, cum ar fi pielea, pielea de căprioară sau materialele sintetice. Acest lucru înseamnă că pot fi utilizate în siguranță pe diferite tipuri de pantofi fără teama de a deteriora materialul.

Pantofi curați și igienă - beneficii pentru sănătate și confort

Pantofii curați nu sunt doar o chestiune de estetică, ci și de igienă și sănătate. Pantofii murdari oferă un mediu ideal pentru bacterii și ciuperci, ceea ce poate duce la mirosuri neplăcute și infecții ale pielii. Prin urmare, curățarea regulată a pantofilor menține igiena și previne dezvoltarea microorganismelor patogene.

Extindere descriere Restrângere descriere