Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Boot Bananas

Brandul Boot Bananas s-a născut din povestea personală a lui Alex și a partenerului ei, Phil, care este instructor de alpinism. Împreună au creat Boot Bananas ca răspuns la o dificultate cu care se confrunta Phil - mirosul neplăcut al bocancilor săi. După ce au încercat diverse produse de pe piață, și-au dat seama că niciunul dintre ele nu reușea să rezolve problema. Așa că au decis să ia problema în propriile mâini.

În loc să apeleze la substanțe chimice sintetice, cuplul a decis să dezvolte propriul amestec de săruri și minerale naturale deodorante. Alex s-a dedicat conceperii unei forme optime care să fie potrivită pentru ghete. A combinat această formă cu o țesătură galbenă și astfel s-au născut Boot Bananas. Phil, în calitate de pasionat de alpinism, a efectuat teste riguroase ale produsului, iar micul lor apartament din sudul Londrei a devenit un centru de activitate plin de miros de lavandă.

Pe parcursul anului următor, Alex și Phil au produs în mod independent aproape 8.000 de banane Boot Bananas în casa lor, înainte de a decide să lucreze cu o fabrică. Boot Bananas au fost create cu un angajament față de calitate și eficacitate, iar marca continuă să își dezvolte produsele pentru a asigura cea mai înaltă calitate și eficacitate în lupta împotriva mirosurilor de ghete.

Boot Bananas este un brand care s-a născut din povestea personală și angajamentul a două persoane pasionate, cu scopul de a rezolva problema mirosului de ghete de alpinism. Datorită determinării și ingredientelor naturale, Boot Bananas oferă o soluție eficientă pentru persoanele care doresc să își păstreze pantofii proaspeți și plăcuți la purtare.

Extindere descriere Restrângere descriere