Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Hamuri de kitesurfing

Trapeze pentru kitesurfing - alege soluția perfectă în magazinul online Sportano 

Un trapez este o piesă esențială de echipament pentru kitesurfing. Nu este nimic mai mult decât o curea mai groasă, care este plasată de obicei pe șolduri sau în talie. Cablul de siguranță de la bară, adică bara de control, trebuie să fie atașat la aceasta. Mai presus de toate, este responsabilă pentru transferul forței prin zmeu de la brațe la trunchi și permite, de asemenea, ca zmeul să se deplaseze în siguranță pe apă. Dacă sunteți în căutarea unei trapeze de kitesurfing de înaltă calitate, la Sportano avem o gamă largă de produse de la mărci profesionale, cum ar fi Dakine, ION și NeilPryde

Kitesurfing trapez - construcție și utilizare 

Un trapez de kitesurfing este un tip de ham care se înfășoară în jurul purtătorului în timp ce înoată și îi permite acestuia să fie atașat de bară sau de bara de control. Acest aranjament permite controlarea puterii zmeului, reducând tensiunea asupra spatelui și a mâinilor și permite ca echipamentul să fie ghidat confortabil. Fără trapez, nu ar fi fost posibil să înoți cu zmeul pentru perioade lungi de timp și să faci tot felul de evoluții. Pe lângă trapez, există și lesa, care trebuie prinsă de un suport special (de obicei un inel metalic) și apoi conectată la linia sistemului de siguranță de la bară. 

Tipuri de trapeze pentru kitesurfing 

Vă întrebați ce trapez de kitesurfing să alegeți? Dintre tipurile de trapez, acestea pot fi împărțite în șold (talie), șezut (șezut) și trapez cu talie (talie). Prima versiune oferă libertate de mișcare, în timp ce trapezul de șezut este recomandat pentru cei care preferă un suport adecvat pentru spate. Acesta este echipat cu curele pentru picioare și are, de asemenea, un cârlig mult mai jos. Acest model va funcționa bine și pentru începători, datorită stabilității și confortului mai mare la înot. Persoanele mai experimentate preferă trapezul de șold, deoarece nu limitează mișcarea din cauza lipsei curelelor pentru picioare, iar cârligul este situat mult mai sus. Utilizarea acestui tip de trapez necesită, de asemenea, mai mult efort, motiv pentru care este recomandat persoanelor care se simt încrezătoare în sportul nautic de kitesurfing. Pe de altă parte, un trapez cu o vestă de siguranță garantează protecția împotriva rănilor și se comportă bine în condiții extreme pe apă. 

La ce să te uiți când alegi un trapez de kitesurfing? 

Atunci când alegeți un trapez pentru kitesurfing, este important să îl potriviți cu fizicul și stilul de înot al kitesurferului pentru a evita disconfortul inutil al spatelui sau disconfortul în timpul înotului. Prin urmare, dimensiunea corectă a produsului este esențială și, de obicei, producătorii oferă toate dimensiunile, astfel încât să puteți alege produsul care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. În plus, dacă sunteți un kitesurfer avansat și preferați să înotați în stil liber, alegeți un trapez cu un design mai jos. Acest lucru va asigura un înot confortabil și o mai bună manevrabilitate. Un trapez mai înalt, pe de altă parte, este destinat persoanelor care doresc să petreacă ore lungi în apă și au nevoie de un suport lombar puternic. Constituția corporală a utilizatorului este un factor extrem de important în alegerea unui trapez, deoarece modelele pentru femei trebuie să fie bine conturate la nivelul taliei. Capcanele concepute pentru bărbați sunt mai voluminoase în construcția lor. Un trapez prea mare va aluneca în timpul înotului, ceea ce este periculos, iar unul prea mic va provoca disconfort.  

La Sportano vă veți potrivi trapezul de kitesurfing potrivit, deoarece avem modele pentru bărbați și femei realizate din materiale durabile și confortabile. Serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți vă va ajuta să alegeți produsul potrivit, iar dacă nu vă satisface așteptările - îl puteți returna până la 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere