• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Plăci foil pentru kitesurfing

Foil pentru kitesurfing - alege modelul potrivit in magazinul Sportano.ro

Plăci de folie Kiteboard-urile sunt plăci speciale echipate cu un hidrofoil , adică o aripă subacvatică care ridică placa deasupra apei în timpul călăriei. Datorită acestui lucru, skateboard-ul din folie se deplasează peste apă cu o rezistență minimă, ceea ce vă permite să obțineți viteze mult mai mari decât pe o placă obișnuită. Hydrofoil este o tehnologie inovatoare care revolutioneaza kitesurfing-ul. În magazinul de sport Sportano.ro, vei găsi plăci de kitesurfing cu folie de înaltă calitate de la mărci renumite precum Nobile, CORE, F-ONE, Cabrinha sau CrazyFly.

Plăci de folie kitesurfing

Călărit pe o placă de folie kitesurfingul are multe avantaje. În primul rând, datorită hidrofelului, kitesurferii pot atinge viteze mult mai mari decât pe plăcile obișnuite. De asemenea, plăci de folie Placile de kite oferă o stabilitate și precizie deosebite, ceea ce vă permite să manevrezi și să controlați cu ușurință placa pe apă. Folie Kiteboard-urile sunt, de asemenea, mai versatile decât plăcile obișnuite, deoarece vă permit să călăriți pe diferite suprafețe de apă.

Constructie din folie kitesurfing

Design placă folie kiteboarding-ul este extrem de important deoarece asigură o performanță corespunzătoare pe apă. plăci de folie Kiteboard-urile constau din mai multe elemente, inclusiv o placă, hidrofoil și mânere speciale. Plăci de folie Placile de kite sunt de obicei mai ușoare și mai subțiri decât plăcile tradiționale de kite, permițând o călărie mai ușoară și mai mult control pe apă.

Hidrofoilă este un element cheie al plăcii de folie kitesurfing. Aripa hidrodinamică ridică placa deasupra apei, reducând rezistența și crescând viteza. Hidrofoilul este de obicei fabricat din aluminiu ușor sau carbon și are profile speciale care asigură o ridicare adecvată. Aripa hidrodinamică este conectată la bord prin intermediul unui catarg care vă permite să reglați înălțimea deasupra apei și unghiul de atac.

Plăci de folie Kiteboard-urile sunt, de asemenea, echipate cu mânere care vă permit să efectuați trucuri în aer. Mânerele sunt de obicei amplasate deasupra plăcii și pot fi reglate în funcție de preferințele kitesurferului. Merită să acordați atenție calității mânerelor, deoarece acestea trebuie să reziste la sarcini grele atunci când mergeți pe o placă de folie kitesurfing.

Cum să alegi placa de folie potrivită kitesurfing?

De folie potrivite depinde de nivelul de îndemânare și de preferințele kitesurferului. Kitesurferii începători ar trebui să aleagă plăci cu folie mai mici și mai ușor de controlat kiteboard-uri, în timp ce kitesurferii cu experiență pot opta pentru plăci de foil mai mari kitesurfing pentru a-ți îmbunătăți abilitățile. De asemenea, merită să acordați atenție construcției plăcii de folie echipamentele de kitesurfing si calitatea materialelor folosite.

Extindere descriere Restrângere descriere