• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Wakeboarduri

Wakeboards - cele mai bune modele în magazinul online Sportano 

În zilele noastre, wakeboarding-ul câștigă din ce în ce mai mulți entuziaști, totul datorită experienței uimitoare de înot. Nu este nimic mai mult decât o combinație între surfing și schi nautic. Pentru a practica acest sport aveți nevoie de un wakeboard special, iar în timp ce înotați vă țineți de un mâner care este atașat de un lift sau de o barcă cu motor. Dacă vă întrebați care este wakeboard-ul potrivit, veți găsi modele de înaltă calitate de la JOBE și SLINGSHOT în magazinul nostru de sport Sportano.ro. Vă veți potrivi cu placa nu numai în ceea ce privește dimensiunea, ci și în ceea ce privește forma și nivelul de îndemânare.  

Cum alegi wakeboard-ul potrivit? 

Dacă vă întrebați ce wakeboard va fi potrivit, în primul rând trebuie să potriviți modelul cu greutatea dumneavoastră. Trebuie să alegeți lungimea potrivită pentru greutatea dumneavoastră, iar acest lucru se datorează flotabilității pe care o oferă fiecare placă. Modelele mai lungi au o flotabilitate mai mare și, prin urmare, pot susține un utilizator mai greu. În plus, acordați atenție lățimii, care este responsabilă de ușurința de ridicare sau de salt și de viteza de tranziție de la o muchie la alta. O placă mai îngustă va face tranziția mult mai ușor în viraje cu mai puțin pop. Pe de altă parte, o placă mai lată va avea o suprafață mai mare pentru a se desprinde de apă.  

În plus, plăcile dispun de trei tipuri de rocker inferior: rocker în 3 etape, rocker continuu și rocker progresiv (rocker hibrid). Primul tip de rocker face ca placa să fie plată în centru și ușor mai curbată în vârf și în coadă. Un rocker continuu are aceeași curbură a plăcii pe toată lungimea sa. Pe de altă parte, rockerul hibrid este o combinație între cele două anterioare, în care forma este similară cu un rocker continuu, dar placa rămâne mai curbată în față și în coadă. 

Numărul de aripioare de pe placă este de asemenea important, deoarece numărul și dimensiunea aripioarelor afectează stabilitatea plăcii atunci când se face edging. Aripioarele înșurubate și aripioarele din partea de jos a plăcii sunt cele mai frecvente. Aripioarele mai mari măresc suprafața plăcii atunci când se face edging, iar placa devine mai stabilă chiar și la viteze mai mari.  

Cum alegi o placă pentru începători? 

Wakeboardingul este cu siguranță o activitate nautică mai ușor de stăpânit, în comparație cu alte discipline sau cu surfingul. Atunci când înotați, țineți-vă tot timpul de mâner, ceea ce pentru începători vă va oferi un sentiment de stabilitate. La începutul aventurii tale cu acest sport nautic, alege un wakeboard pentru începători de lungimea potrivită. Lungimea corectă asigură faptul că placa vă va menține pe linia de plutire, deoarece o placă prea scurtă nu va putea face față greutății dumneavoastră. Pe de altă parte, o lungime prea mare va face dificilă înotul. În plus, asortați-vă modelul de placă nu numai în ceea ce privește lungimea, ci și greutatea. De obicei, producătorii oferă informații exacte despre lungimea plăcii pentru a se potrivi cu greutatea maximă a utilizatorului.  

Cum alegi o placă pentru copii? 

Un wakeboard pentru copii ar trebui selectat în funcție de greutatea și înălțimea celor mai tineri pasionați de sporturi nautice. În plus, trebuie să fie ușor, astfel încât să nu cauzeze dificultăți în timpul înotului sau al transportului. Este recomandabil să testați mai întâi produsul înainte de a cumpăra un model potrivit de wakeboard pentru copii, astfel încât copilul dumneavoastră să se poată mișca apoi confortabil pe apă.  

Cât costă un wakeboard? 

Costul unui wakeboard depinde de materialele folosite, de tehnologie sau de dimensiuni. În medie, puteți găsi panouri de la 600-700 PLN până la peste 2000 PLN. Acest lucru se datorează materialelor folosite pentru designul și dimensiunile sale, unde un model diferit va funcționa pentru fiecare călăreț. Prețurile wakeboard-urilor variază, iar cel mai important lucru este să alegeți un produs în funcție de nivelul, greutatea sau înălțimea dumneavoastră. Cu o greutate mai mare, cel mai bine este să alegeți modele mai lungi, care vor garanta menținerea utilizatorului pe apă. Placa în sine trebuie să fie fabricată din materiale durabile, care să reziste la tot felul de condiții atunci când înoată și execută trucuri.  

La Sportano veți găsi placi de înaltă calitate, care cu siguranță se vor potrivi nevoilor dumneavoastră, și în variantele de preț potrivite. Alegeți un model care vă asigură că rămâneți pe apă și care vă permite, de asemenea, să înotați în siguranță sau să faceți tot felul de acrobații.  

Wakeboards - ce mărci să alegeți? 

La Sportano vă veți echipa cu wakeboard-uri profesionale de la mărci renumite precum JOBE și SLINGSHOT. Alegeți modelul potrivit în funcție de nivelul dumneavoastră: începător, intermediar și avansat, precum și în funcție de formă, cum ar fi vârf direcțional și vârf dublu. La noi vă puteți dota nu numai cu echipament pentru wakeboarding și alte sporturi nautice, ci și cu îmbrăcăminte profesională care vă protejează de frig, rafale de vânt și raze solare dăunătoare. Serviciul nostru pentru clienți vă stă la dispoziție și vă va ajuta să alegeți modelul de wakeboard potrivit, iar dacă produsul nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, îl puteți returna până la 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere