• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Alte accesorii pentru fitness

Accesorii de fitness - alege-le pe cele potrivite în magazinul Sportano  

Categoria Alte accesorii de fitness de pe Sportano.ro include mânere pentru flotări, roți de gimnastică, steppere aerobice, discuri de alunecare, storcătoare de mâini și plăci de echilibru pentru a vă îmbogăți antrenamentul. Oferta magazinului de sport nu duce lipsă de șuruburi de expansiune pentru montarea stabilă a echipamentelor de rezistență. Accesați produsele dovedite ale unor mărci apreciate, cum ar fi: Spokey, inSPORTline, Fischer, BenchK, SKLZ, Thorn Fit, HMS, Body Sculpture sau Schildkröt

Trepte pentru aerobic, roți de gimnastică, mânere pentru flotări - cu ce accesorii de fitness merită să te echipezi?

Mânere pentru flotări

Mânerele pentru flotări ajută la eliberarea presiunii asupra încheieturilor și mâinilor și, astfel, angajează mai puternic umerii și pieptul. În plus, acestea oferă o gamă largă de manevre pentru a antrena diferite variații ale flotărilor clasice, permițându-vă, de asemenea, să măriți amplitudinea mișcării (puteți face o coborâre mai adâncă) și intensitatea antrenamentului dumneavoastră. 

Roți de gimnastică

Mânere practice în formă de inel conectate la curele sau frânghii (de exemplu, din nailon), care sunt fixate pe tavan (de exemplu, cu un cadru) sau pe poarta de antrenament (de exemplu, cu un cârlig). 

Există mai multe tipuri de inele de gimnastică datorită materialului din care sunt confecționate: lemn (aderență bună), oțel (puternic și rezistent la deteriorări) și plastic (rezistent la condițiile meteorologice). Atunci când cumpărați, acordați atenție la aprobările și certificatele care atestă siguranța, la diametrul inelului (de exemplu, cel universal este de 28 mm) și la posibilitatea de a regla curelele. 

Aerobic step aerobic

Folosit în principal în cluburile de fitness, acesta va completa cu succes sala de gimnastică de acasă și vă va permite să vă modificați exercițiile cardio (de exemplu, alergarea pe treaptă, sărituri la ghemuit etc.) sau exercițiile de forță (sumo squat cu gantere sau kettlebells). O treaptă de aerobic ar trebui să aibă o ajustare a înălțimii în cel puțin două sau trei intervale (în funcție de nivelul de pregătire fizică), o suprafață antiderapantă (de obicei, cauciuc cu vârfuri), tampoane antiderapante și o capacitate de încărcare adecvată ajustată la greutatea utilizatorului.  

Tablă de echilibrare

Poate fi folosit indiferent de vârstă și de nivelul de pregătire fizică pentru a îmbunătăți abilitățile motorii și echilibrul și pentru a întări mușchii și articulațiile. Placa de echilibru este un supliment excelent la antrenamentul pentru sporturi precum schi, snowboarding, tenis, windsurfing, fitness și alte activități în care o bună coordonare și echilibru sunt importante. Este, de asemenea, utilizat în reabilitare pentru a îmbunătăți stabilitatea motorie. 

Discuri de alunecare

Discurile de alunecare sunt tampoane plate, cu două fețe, cu care puteți efectua antrenamente de stabilizare, întărirea picioarelor, feselor, abdomenului și brațelor, antrenamente de dezvoltare generală, precum și adăugarea de varietate la antrenamentul de forță. Utilizând greutatea propriului corp pe covorașele speciale, veți angaja puternic așa numiții mușchi de bază responsabili pentru o postură corectă și veți îmbunătăți coordonarea și echilibrul.  

Storcătoare de mână

Acest dispozitiv simplu și compact vă va ajuta să vă întăriți antebrațele, să vă îmbunătățiți mobilitatea încheieturii mâinii și a mâinii și să creșteți puterea de prindere, ceea ce este deosebit de important dacă ridicați greutăți, vă cățărați, jucați volei sau baschet, vă antrenați în artele marțiale sau reveniți după o accidentare la această parte a membrului superior.  

Merită să alegeți storcătoare de mână din aluminiu (ușoare, rezistente la deteriorare) cu mânere canelate, din cauciuc sau spumă (aderență fermă) și o gamă largă de rezistență. 

Tipuri de mânere de push-up - la ce să te uiți când cumperi?

Mânere clasice de push-up

Balustradele pentru întărirea în principal a mușchilor pieptului, a umerilor și a tricepsului trebuie să fie fabricate din materiale rezistente, dar ușoare, de exemplu din oțel, și să aibă tampoane și picioare antiderapante (de exemplu, din cauciuc sau neopren). Fiți atenți la capacitatea lor de încărcare a mânerelor de împingere (greutatea maximă a utilizatorului), la forma (rotundă - sigură pentru încheieturi și articulații) și la opțiunea de pliere (pentru ușurința de transport). 

Mânere rotative pentru flotări

Mânerele de împingere pivotante pentru balustrade sunt îmbogățite cu capacitatea de a se roti la 360 de grade, ceea ce vă permite să faceți exerciții în diferite unghiuri și în diferite poziții. Atunci când le cumpărați, asigurați-vă că sunt fabricate din material solid (de exemplu, aluminiu), că au tampoane și baze antiderapante și că au o capacitate portantă suficientă. 

În oferta Sportano.ro veți găsi o gamă largă de accesorii de fitness care vor crește eficiența antrenamentului dumneavoastră și vă vor ajuta să obțineți rezultate și mai bune. 

Extindere descriere Restrângere descriere