Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Vele de windsurfing

Pânze de windsurfing - alege-o pe cea potrivită în magazinul online Sportano 

Windsurfingul este un sport nautic care crește în popularitate, iar pentru a-l practica veți avea nevoie de o pânză de windsurfing. Este una dintre piesele esențiale de echipament în această activitate acvatică. Alegerea corectă a echipamentului nu afectează doar siguranța pe apă, ci și confortul, intrarea mai rapidă în tobogan pe valuri sau manevrele și controlul cursei. La Sportano, avem vele de windsurfing de înaltă calitate de la mărci precum DUOTONE, JP Australia, Loftsails și NeilPryde

Windsurfing tipuri de navigație naviga tipuri 

Când vine vorba de vele de windsurfing, alegerea lor depinde de utilizarea preconizată și de nivelul de sofisticare al utilizatorului. Pânza potrivită vă permite să obțineți viteza corectă și să controlați toate echipamentele în orice condiții. Prin urmare, este util să știți ce vele de windsurfing vor funcționa cel mai bine. Există mai multe tipuri, cu care ar trebui să vă familiarizați înainte de a alege produsul potrivit. 

  • Freeride - o velă multifuncțională, de obicei formată din 6 lamele fără cambrare. Se caracterizează prin utilizarea confortabilă și ușoară.  
  • Freemove - conceput pentru condiții de vânt moderat până la puternic. Are o dimensiune mai mică, ceea ce îl face mai ușor de manevrat în valuri.  
  • Freestyle - o pânză ușoară cu o bună manevrabilitate. Acesta va funcționa bine pentru a merge pe valuri de înaltă performanță.  
  • Race - o velă concepută pentru viteze mai mari și pentru curse. Dispune de o gamă largă de vânt cu dimensiuni mari.  
  • Wave - conceput pentru înotul în valuri datorită dimensiunilor sale mai mici.  

Cum de a alege o pânză pentru windsurfing? 

Vă întrebați cum să alegeți o pânză pentru windsurfing? În primul rând, cel mai important lucru este să alegeți o velă potrivită pentru înălțimea și greutatea dumneavoastră. Dacă aveți între 60 și 70 de kilograme, o velă de mărime 3,0-4,5 va fi potrivită pentru dvs. Dacă aveți sub 60-70 de kilograme, o velă de mărime 2,0-3,0 va fi potrivită pentru dvs. Dacă sunteți mai înalt de 4,5-5,0, o velă de mărime mai mare de 4,5-5,0 va fi potrivită pentru dvs. Atunci când alegeți o velă, este important să țineți cont de nivelul dvs. de experiență în windsurfing, deoarece chiar și windsurferii experimentați au vele mult mai mari, chiar și în mărimi 5,0-7,0. De asemenea, alegeți o velă în funcție de condițiile de vânt. În condiții de vânt mai puternic, va funcționa o velă de dimensiuni mai mici (aproximativ 4,5 m²), în timp ce în condiții de vânt mai puțin puternic este recomandabil să se opteze pentru un echipament mai mare (aproximativ 6,5 m²). Adaptați produsul la locul în care intenționați să navigați, deoarece apele deschise sunt caracterizate de vânturi mai puternice și atunci este mai bine să optați pentru vele mai mici.  

Este important să ne amintim că, înainte de fiecare intrare în apă, echipamentul trebuie să fie pregătit corespunzător pentru navigație, adică părțile individuale ale elicei și ale corpului navei trebuie să fie conectate, ceea ce se numește rigoare de navigație pentru windsurfing. Pe de altă parte, reglarea anumitor componente în funcție de condițiile predominante, de constituția utilizatorului sau de nivelul de sofisticare se numește reglaj al pânzei de windsurfing. Nepregătirea corespunzătoare a echipamentului înainte de a intra în apă poate duce la reducerea duratei de viață a produsului sau chiar la îngreunarea manevrării echipamentului în timpul navigației. 

Pânze de windsurfing - pe ce mărci merită să pariezi? 

Dacă sunteți în căutarea unei vele de windsurfing potrivite, aruncați o privire la produsele de la mărcile Loftsails sau NeilPryde, care sunt fabricate din materiale durabile. Pe de altă parte, o velă de la JP Australia dispune de tehnologia full-Dacron® cu o fereastră din PVC, care face ca echipamentul să fie rigid și stabil. Oferim, de asemenea, produse de la brandul DUOTONE, unde veți găsi vele de windsurfing cu construcția IROCKET 2.0. Aceasta este responsabilă pentru tensiunea individuală calibrată a patch-urilor de pe velă. Acest lucru permite o stabilitate maximă în timpul navigației. Velele de la această marcă sunt o opțiune pentru persoanele care caută produse în funcție de scop și de nivelul de îndemânare. 

La Sportano veți găsi echipamente esențiale pentru windsurfing, inclusiv vele de la mărci profesionale. Fabricat din materiale durabile, cu o varietate de utilizări și într-o gamă de dimensiuni, astfel încât să puteți adapta produsul la nevoile dumneavoastră. 

Extindere descriere Restrângere descriere