Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Rachete de tenis

Rachete de tenis: cea mai bună pregătire pe teren cu Sportano

Categoria de rachete de tenis de pe Sportano.ro, datorită ofertei sale largi, vă permite să alegeți echipamentul perfect pentru dumneavoastră. Te întrebi ce rachetă de tenis se va potrivi nevoilor tale? Pe Sportano.ro veți găsi o selecție imensă de rachete atât pentru începători, cât și pentru jucătorii de tenis avansați. Experții noștri au selectat articole premium de la branduri de clasă mondială care îndeplinesc cerințele celor mai dedicați sportivi. 

Ce rachetă de tenis să alegi? Sfaturi pentru cumpărători

Cum să alegi racheta de tenis potrivită? Dacă urmați câteva sfaturi, veți găsi cu siguranță echipamentul ideal pentru dumneavoastră. Merită să ne amintim că dimensiunile rachetelor sunt de obicei date în inci, dar le puteți găsi și în centimetri pătrați. 

Atunci când vă alegeți prima rachetă, este o idee bună să vă familiarizați în prealabil cu materialul. Un aspect suplimentar la care merită să acordați o atenție deosebită este dimensiunea. În funcție de nivelul de avansare, o rachetă bine aleasă va fi diferită în ceea ce privește dimensiunea capului. 

Dintre materialele din care sunt confecționate rachetele, se remarcă grafitul și aluminiul, precum și materialele compozite ale acestora. Prima este extrem de ușoară și absoarbe bine vibrațiile. Este cel mai adesea aleasă de jucătorii de tenis experimentați. O rachetă de tenis fabricată din aluminiu se caracterizează printr-o greutate mai mare, dar este alegerea optimă pentru începători. 

Dacă nu sunteți sigur ce rachetă de tenis se va potrivi nevoilor dumneavoastră, experții noștri sunt gata să vă ajute să vă potriviți echipamentul. 

Racheta de tenis pentru începători

Atunci când își aleg racheta, începătorii ar trebui să se concentreze pe alegerea lungimii potrivite, care le va dezvolta încet abilitățile. O ajustare necorespunzătoare a dimensiunii capului și a lungimii mânerului poate duce la un joc extrem de inconfortabil. 

O atenție deosebită trebuie acordată dimensiunii capului - începătorilor li se recomandă rachete de până la 103 inci pătrați - aceasta este o rachetă de tenis de dimensiuni medii, optimă. Sportivii avansați, prin experiență, pot alege dimensiunea care se potrivește abilităților și strategiilor lor de joc. Lungimea rachetei depinde de vârsta începătorului. Mărimile pentru adulți încep de la 27 de inci și acestea sunt, de asemenea, cele mai frecvent utilizate. 

Rachete de tenis intermediare

Jucătorii de tenis de nivel intermediar pot alege o rachetă cu un cap mai mic. Acesta oferă un impact mai mic, dar crește controlul. În plus, greutatea totală a rachetei poate fi mărită. Jucătorii de tenis care își dezvoltă încă meseria schimbă adesea materialul rachetei de tenis în această etapă. 

Rachetă de tenis profesională

Atunci când aleg rachetele pentru nevoile lor individuale, jucătorii profesioniști de tenis sunt motivați în principal de controlul pe care îl au asupra puterii de lovire. Când vine vorba de schimbarea echipamentului, în stadiul de profesionist, cel mai bine este să acordați atenție performanțelor și problemelor care apar pe teren. 

Este adesea important să îmbunătățiți tensiunea rachetei - acest lucru vă poate schimba dramatic senzația de control în timpul jocului. Profesioniștii optează, de obicei, pentru capete mult mai mici - de obicei sub 100 de inci și un cadru mai îngust. Dacă, pe de altă parte, vă confruntați cu o putere de lovire insuficientă, încercați o rachetă cu un cap de peste 100 de inci, o secțiune eliptică și un cadru ușor mai gros.  

Cele mai bune rachete de tenis de la mărci cunoscute

Cele mai bune rachete de tenis selecționate de experți vor oferi cea mai bună experiență pe teren. Materialele selectate cu precizie sprijină multiplicarea performanțelor, iar modelele ponderate nu împiedică dezvoltarea tehnicii jucătorului de tenis. Mărcile premium, cum ar fi BABOLATDunlopHEADTecnifibreWilsonYONEX oferă rachete de tenis high-end de cea mai bună calitate. 

Extindere descriere Restrângere descriere