• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Piscine gonflabile

Piscine gonflabile - alegeți modelul perfect în magazinul Sportano 

O piscină gonflabilă este o opțiune excelentă pentru activitățile acvatice, mai ales atunci când temperaturile sunt ridicate în afara ferestrei. Există mai multe tipuri de piscine de grădină printre modele, iar o piscină gonflabilă este ideală pentru cei mai tineri iubitori de distracție în apă. Există modele disponibile în mărimi adecvate, variante de culoare și cu elemente suplimentare, cum ar fi un tobogan, o fântână sau scaune. În magazinul nostru de sport Sportano.ro veți găsi piscine gonflabile de înaltă calitate, inclusiv piscine pentru copii de la marca profesională AQUASTIC. Piscinele sunt fabricate din materiale durabile și sunt, de asemenea, ușor de utilizat și de depozitat.  

Pentru copii, mare, dreptunghiulară sau cu un tobogan - tipuri și tipuri de piscine gonflabile 

Printre tipurile de piscine gonflabile, veți găsi piscinele gonflabile clasice pentru copii, care sunt de obicei de dimensiuni mai mici și au caracteristici suplimentare, cum ar fi o fântână sau elemente de jucărie. Pentru copiii puțin mai mari, o piscină gonflabilă cu tobogan și o piscină gonflabilă cu scaune sunt opțiuni excelente. În acest fel, pe lângă relaxarea în apă, copilul dumneavoastră se poate distra și poate fi activ. Printre produse, veți găsi de obicei modele rotunde, dar piscinele gonflabile dreptunghiulare cu fundul puțin mai adânc sunt, de asemenea, din ce în ce mai populare. Aceste tipuri de piscine pot fi folosite atât de adulți, cât și de copii. O piscină gonflabilă înaltă este, de asemenea, o opțiune pentru utilizatorii mai în vârstă, iar dacă sunteți în căutarea unui model pentru cel mic, piscinele gonflabile pentru copii cu dimensiuni mici sunt cea mai bună opțiune.  

Cum alegi o piscină gonflabilă? 

Piscinele gonflabile sunt foarte populare deoarece, în comparație cu alte modele de piscine de grădină, sunt ieftine, ușor de utilizat și ușor de instalat. Acest tip de piscină este ideal pentru persoanele care nu dispun de mult spațiu. Configurarea unei piscine gonflabile nu este complicată, deoarece este suficient să folosiți o pompă pentru a umfla piscina și apoi să o umpleți cu cantitatea potrivită de apă. O piscină gonflabilă de grădină este fabricată din materiale rezistente pentru a anula riscul de perforare sau deteriorare. Acest tip de model are, de asemenea, avantajul de a fi mobil, deoarece nu numai că este ușor de depozitat, dar poate fi pliat și mutat în orice moment într-o altă locație.  

Atunci când alegeți piscina gonflabilă potrivită, adaptați dimensiunea la spațiul disponibil, precum și la numărul de persoane care o vor folosi. O piscină gonflabilă înaltă va funcționa bine pentru adulți, în timp ce o piscină gonflabilă mică este o opțiune pentru copii, astfel încât să puteți fi sigur că copilul dvs. se simte în siguranță în apă. În plus, verificați capacitatea de apă a piscinei pe care ați ales-o. Unele modele nu sunt foarte mari din cauza designului lor, așa că nu vor reține suficientă apă.  

Dimensiunea piscinei gonflabile 

Dacă vă întrebați ce dimensiune de piscină ar fi ideală, veți găsi o gamă largă de modele în ceea ce privește dimensiunile în magazinul nostru Sportano.ro. La noi, veți avea la dispoziție o piscină gonflabilă mare sau una puțin mai mică, destinată doar copiilor mici. Dimensiunea standard a unei piscine este de aproximativ 180 x 135 x 19 sau 200 x 110 x 19 cm. Dacă sunteți în căutarea unui model mai mare, 305 x 183 x 56 cm va fi cea mai bună opțiune, iar pentru copiii mici, piscinele de 117 x 122 x 36 sau 164 x 103 x 60 cm vor funcționa bine.  

Piscină gonflabilă pentru copii și adulți 

O piscină gonflabilă este de obicei concepută pentru copii, dar există pe piață și o piscină gonflabilă mare care poate fi folosită atât de adulți, cât și de copii. Chiar și așa, nu este suficient de mare pentru adulți, așa că acest tip de piscină este cel mai des folosit de copii. Merită să știți că modelul potrivit de piscină ar trebui să fie adaptat la vârsta copilului, deoarece modelele mai mari vor funcționa bine pentru copiii mai mari, în timp ce modelele mai mici sunt concepute pentru ca micuții să se joace în ele.  

De obicei, producătorii oferă recomandări de vârstă cu produsele lor, de la ce vârstă poate folosi copilul dumneavoastră piscina, precum și dimensiunile exacte. În acest fel, puteți fi siguri că modelul de piscină pe care îl alegeți va fi potrivit pentru copilul dumneavoastră.  

Mărci care oferă piscine gonflabile de calitate 

La Sportano veți găsi piscine gonflabile de înaltă calitate de la marca AQUASTIC, pe care le veți potrivi în ceea ce privește scopul (recreere sau distracție), dimensiunea și capacitatea de apă. În magazinul nostru de sport vă puteți echipa cu o piscină gonflabilă dreptunghiulară, o piscină gonflabilă mică cu elemente suplimentare, precum și o piscină cu fântână. Cu siguranță vor fi pe placul celor mai mici iubitori de distracție în apă în piscină, așa că potriviți dimensiunea și capacitatea produsului cu nevoile și vârsta copilului dumneavoastră. 

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă? 

Dacă doriți să vă bucurați de o apă curată, este o idee bună să alegeți dispozitivul de filtrare potrivit, adică o pompă, și este de asemenea o idee bună să folosiți substanțe chimice pentru piscină, cum ar fi clorul sau produsele de curățare. În acest fel, vi se garantează că apa va rămâne curată și fără microorganisme. Contaminanții mai mari din piscină trebuie îndepărtați printr-o sită, iar după fiecare baie sau după o perioadă prelungită de nefolosire, puteți folosi un aspirator special. Acest dispozitiv va curăța în mod eficient fundul și pereții piscinei de murdărie și benzi. Pentru piscinele gonflabile mai mici, este o idee bună să umpleți piscina cu apă proaspătă din când în când și să înlocuiți aproximativ 10% din conținut. Piscinele gonflabile pentru copii mici sunt, de obicei, modele de dimensiuni mici, astfel încât înlocuirea apei nu va fi o problemă. 

Extindere descriere Restrângere descriere