• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Legături de schi

Produse: 2

View as

Atașamentele de schi - esențiale pentru a schia în siguranță pe pârtii

Categoria de legături de schi din magazinul Sportano este un loc în care veți găsi echipamente de schi de calitate superioară provenind doar de la cei mai buni producători din această industrie. Fiecare produs a fost selectat cu atenție de către specialiștii noștri în ceea ce privește confortul și siguranța pe pârtie. Acestea reduc la minimum riscul de rănire - alege-ți noile legături aici! Gama noastră include echipamente nu numai pentru dumneavoastră, ci și pentru cei dragi și pentru copiii dumneavoastră. 

Tipuri de legături de schi: care să le alegeți? Sfaturi

Vă întrebați ce legături de schi să alegeți? Iată câteva tipuri de legături, astfel încât să puteți afla care este cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Pentru că totul depinde de tipul de schi pe care îl practicați. Fie că este vorba de schi fond sau schi alpin, la Sportano avem echipamentul potrivit pentru tine. Fie că sunteți un profesionist exigent sau sunteți la început de drum pe pârtii, veți găsi aici fixarea potrivită. 

legături de schi alpin

Fixarea schiurilor de coborâre va funcționa bine pentru oricine intenționează să le folosească pe pârtii. Acest tip de echipament se împarte în legături cu șine și legături cu ace. Fixările cu șine sunt cele mai clasice modele - pot fi ajustate cu precizie la diferite cizme de schi, vă permit, de asemenea, să ridicați călcâiul și să schimbați rapid. Mult mai ușoare, însă, sunt legăturile cu ace (Tour Light Tech), care sunt atașate de schi prin intermediul unor ace. Acestea sunt cele mai populare modele de legături în schi alpin, în special în rândul schiorilor experimentați. 

legături pentru schiuri de sărituri

Legăturile de schi sunt echipamente concepute pentru săritorii cu schiurile. Funcția lor este de a le asigura sportivilor o aterizare sigură. Acestea oferă călcâiului o șansă de a se desprinde de schi și ar trebui să se elibereze în caz de cădere. 

Dispozitive de fixare pentru schi fond 

Atașamentele pentru schi fond se caracterizează prin faptul că bocancul este atașat de schi doar în partea din față. Acest lucru permite călcâiului să se miște liber, ceea ce permite un control mai bun al alergării. Există, de asemenea, mai multe tipuri de legături pentru schi fond, așa că este important să vă determinați nevoile și nivelul de abilitate la schi atunci când alegeți un anumit model. 

legături de turism

Atașamentele Touring sunt potrivite atât pentru urcări, cât și pentru coborâri. Acestea combină două caracteristici: capacitatea de a bloca călcâiul pe schi și capacitatea de a elibera liber schiul. Alegeți acest model dacă știți că veți urca pe lângă coborâre. 

Fixări de schi în magazinul Sportano

În categoria de legături de schi de la Sportano avem nu numai o selecție largă de diferite tipuri de echipamente, ci și cuțite utile pentru legături sau stopuri de schi. Toate modelele reunite în oferta noastră provin de la reprezentanții de top ai industriei de schi. Marker, HEAD, DYNAFIT, Union, Salomon - acestea sunt doar câteva dintre mărcile ale căror produse așteaptă să vă însoțească pe pârtii. Dacă încă nu sunteți sigur ce fixare să folosiți pentru schiurile dumneavoastră sau dacă aveți alte îndoieli, spuneți-ne! Membrii echipei noastre vor fi bucuroși să vă sfătuiască cu privire la legăturile care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră. 

Extindere descriere Restrângere descriere