Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Jocuri și activități

Jocuri și activități - o garanție a unei distracții excelente în magazinul Sportano 

Petrecerea timpului petrecut jucând jocuri în aer liber sau în interior cu cei dragi este o modalitate excelentă de a vă juca. În categoria Jocuri și activități de la Sportano, veți găsi o gamă largă de produse pentru activități recreative atât în interior, cât și în exterior. În magazinul nostru Sportano vă puteți echipa cu un fotbal de masă, trambuline de grădină, accesorii pentru plajă sau un set de popice. Alegeți produsele potrivite de la mărci profesionale precum Jumpi, HUMBAKA, JOBE, inSPORTline, EXIT, Hudora, Urbogym, Spokey sau Slackers.  

Pe ce jocuri și jucării merită să pariați? 

Atunci când alegeți echipamentul potrivit pentru jocuri, ați putea lua în considerare fotbalul de masă, care oferă o experiență de joc uimitoare și destul de multă emoție. Acestea imită un meci de fotbal și, cu ajutorul unor bețe speciale, lovești echipa adversă. Jocul necesită nu numai concentrare, ci și reflexe, precizie în mișcări și agilitate. Este o distracție grozavă pentru întreaga familie, unde te poți juca cu mai multe persoane. Dacă sunteți în căutarea echipamentului potrivit pentru distracția în aer liber, o trambulină de grădină va fi o opțiune excelentă. Acesta vine într-o gamă largă de dimensiuni, adesea echipat cu o scară și o plasă de interior sau de exterior pentru a menține copiii în siguranță în timp ce sar. O trambulină de grădină pentru copii este o distracție excelentă care are grijă și de dezvoltarea motrică a micuțului tău. Pentru cei cărora le place să petreacă timp lângă apă, toate accesoriile, cum ar fi saltelele de înot, flotoarele sau inelele de înot pentru copii, vor funcționa bine. Jocurile de plajă vor fi completate de un frisbee, un zmeu sau o minge de plajă cu care să vă jucați.  

O altă formă de divertisment poate fi jocul de popice, care presupune aruncarea bilelor de metal cât mai aproape de țintă, care este de obicei o minge (din lemn sau plastic), cunoscută sub numele de "piggy bank".  

Cum să alegeți jocuri și jucării care să garanteze cea mai mare siguranță? 

Dacă vă decideți să cumpărați o trambulină pentru copii, verificați cadrul produsului, care este principalul responsabil pentru siguranță. Robustețea și grosimea componentelor individuale sunt esențiale, iar toate părțile ascuțite trebuie acoperite cu spumă sau cu un capac. Atunci când alegeți o trambulină, ar trebui să se ia în considerare sarcina maximă, în cazul în care, atunci când produsul este utilizat și de adulți, acesta este un parametru extrem de important. O plasă pentru trambulină este o necesitate dacă este folosită de copii, deoarece protejează împotriva căderilor și a loviturilor în timpul săriturilor. Adaptați dimensiunea trambulinei de grădină sau de casă la spațiu, unde primele modele pot ajunge până la 300 cm în diametru. 

Atunci când alegeți mese de foosball pentru copii și adulți, acordați atenție dimensiunilor mesei, precum și greutății acesteia, deoarece o masă stabilă nu se va mișca în timpul mișcărilor dinamice ale toboganelor. La rândul său, reglați înălțimea mesei în funcție de aplicație. În cazul în care joacă adulți, înălțimea optimă este de aproximativ 70-100 cm. Pe de altă parte, mesele de foosball pentru copii sunt, de obicei, modele cu înălțime reglabilă a picioarelor. Masa de foosball poate fi montată atât în aer liber, cât și în interior, trebuie doar să adaptați dimensiunea produsului la dimensiunea spațiului, astfel încât să puteți juca liber cu cei dragi.  

Adaptați alte accesorii, cum ar fi boules, frisbees sau saltele de înot, în funcție de nevoile dumneavoastră. Orice produs utilizat de copii ar trebui să fie caracterizat de o construcție robustă și de confort, asigurând în același timp siguranța în timpul utilizării. 

Echipamente și jucării pentru malul mării - ce să alegeți? 

Atunci când temperatura de afară arată cifre ridicate, merită să mizăm pe distracția la malul apei, care poate fi combinată nu numai cu plajă, ci și cu sporturi nautice. Dacă mergeți la apă, luați neapărat cu dvs. o saltea de înot sau o roată de înot pentru copilul dvs., astfel încât să puteți petrece timp în apă în siguranță și confort. La Sportano veți găsi o gamă largă de saltele de înot în multe dimensiuni și variante de culori. De asemenea, vă puteți dota cu plutitoare de tragere la țintă, care sunt de obicei de o persoană sau chiar de două sau trei persoane. Aceasta este o distracție în apă pentru întreaga familie. Un joc cu mingea de plajă, un zmeu sau un frisbee va funcționa bine și pe plajă.  

La Sportano, vă oferim o gamă largă de produse din categoria Jocuri și joacă, așa că aruncați o privire la toate modelele și alegeți echipamentul potrivit pentru dumneavoastră și întreaga familie. Serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți vă va ajuta să alegeți echipamentul potrivit. 

Extindere descriere Restrângere descriere