Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Halti

Halti este un brand de outdoor cu o istorie bogată de peste patruzeci de ani, cu rădăcini care datează din 1976. Fondată de Juhani Hyökyvaar, un angajat al unui magazin de turism din Helsinki, Halti s-a născut din dorința de a satisface clienții care căutau rucsacuri, saci de dormit și corturi mai ușoare și mai funcționale.

Încă din 1976-1982, Halti și-a făcut un renume prin introducerea inovatoarelor rucsaci Halti 100 și 200, precum și a sacilor de dormit ușori cu umplutură de fibră și a corturilor din nailon. Aceste echipamente au revoluționat piața echipamentelor de outdoor, îmbunătățind confortul și siguranța în timpul expedițiilor.

Halti nu este doar un producător de echipamente, ci și un brand care a însoțit și echipat numeroase expediții montane, de mare altitudine și polare. Înțelegând perfect nevoile exploratorilor, în 1988 Halti a introdus umpluturile din fibre Thermotech, care au făcut posibilă crearea unor saci de dormit și mai ușori și mai calzi.

În 2018, în semn de recunoaștere a inovației și a calității sale continue, Halti a fost votată drept cea mai respectată marcă de sport și de activități în aer liber din Finlanda. Această distincție este o dovadă a încrederii deosebite de care Halti se bucură atât în rândul profesioniștilor, cât și al pasionaților de activități în aer liber.

Halti este mai mult decât un brand - este sinonim cu fiabilitatea, inovația și confortul, esențiale pentru oricine dorește să exploreze frumusețea naturii. Servind atât expedițiilor extreme, cât și drumețiilor de weekend, Halti vă permite să vă bucurați de fiecare moment petrecut în natură, oferind produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde de funcționalitate și confort.

Extindere descriere Restrângere descriere