• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

High Peak

Brandul german, înființat în 1984, a câștigat încrederea pasionaților de camping și camping. High Peak este specializată în producția de echipament turistic, inclusiv corturi, saci de dormit, saltele, saltele de dormit, rucsaci, mobilier (de exemplu, scaune) și mici accesorii turistice (de exemplu, căni termice, termosuri, lanterne), care sunt necesare pentru o organizare completă a unei excursii cu cortul.  

Liderul din industria turismului se concentrează pe soluții inovatoare și funcționale (de exemplu, dușul solar), pe materiale durabile și de înaltă calitate, pe atenția la detalii și pe un design adecvat pentru a satisface pe deplin nevoile pasionaților de activități în aer liber (atât pasionații de drumeții, cât și de excursii de agrement).  

Corturile High Peak sunt modele de diferite dimensiuni și tipuri (familie, plajă, drumeție, piele dublă, iglu), îmbogățite cu tehnologia Vario Vent Control (păstrează aerul proaspăt în interiorul cortului), opțiunea de a monta baldachinul cu ajutorul intrării în cortul tropical (permite mărirea părții de lounge, protejând de soare).  

Rucsacurile de drumeție High Peak, realizate din materiale durabile și de înaltă calitate, sunt echipate cu o serie de soluții care asigură personalizarea și rezistența la condițiile meteorologice. Formele ergonomice, sistemul de purtare, reglarea hamului, sistemul de circulație a aerului Air Tex sau protecția împotriva ploii garantează un confort deplin la purtare, în timp ce compartimentele spațioase și buzunarele elastice vă permit să împachetați toate obiectele necesare pentru una sau mai multe zile de drumeții. 

Extindere descriere Restrângere descriere