• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Komperdell

Komperdell

Înființată în 1928, compania austriacă Komperdell este specializată în producția de bețe de schi și de drumeție profesionale. Primul succes major al mărcii a fost înregistrat în 1939, când a dezvoltat primii săi bețe de bambus. La doar câțiva ani după această invenție, Komperdell împărtășește lumii o descoperire și mai recentă - primii stâlpi de metal. 

În anii '50, marca a început să colaboreze cu Toni Sailer, faimosul schior alpinist, care în 1956 a câștigat primul loc la Jocurile Olimpice de la Cortina d'Ampezzo cu accesorii Komperdell. Acest fapt contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea și mai mare a mărcii și o plasează printre liderii din domeniul echipamentelor de schi.  

Komperdell și-a făcut un nume de-a lungul anilor cu descoperiri atemporale. În anii '90, Komperdell a fost prima companie care a introdus în lume modele extrem de puternice și ușoare de bețe de schi și de drumeție din carbon și titanal. Aceste materiale sunt folosite și astăzi în producția de stâlpi. Aceste descoperiri au influențat în mod direct reputația companiei, care astăzi poate fi descrisă cu mândrie ca fiind una dintre cele mai bune mărci sportive.  

De atunci, brandul a creat constant tendințe și a deschis noi drumuri în designul de bețe de schi și de trekking. Compania oferă, de asemenea, rachete de zăpadă, protecții de schi și mănuși. Cu produsele de la Komperdell vă puteți echipa cu accesorii practice pentru pârtii. 

Extindere descriere Restrângere descriere