Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Biciclete de cross/fitness

Biciclete de cross și biciclete de fitness - alegerea corectă cu magazinul Sportano

Categoria de biciclete cross/fitness de la Sportano este cea în care am adunat cele mai bune echipamente de la mărci cu experiență în domeniu. Cu biciclete de calitate, veți porni în expediții confortabile și sigure, chiar și în condiții dificile. Aveți încredere în experții noștri, pariați pe producătorii de top și alegeți astăzi bicicleta visurilor dumneavoastră de la Sportano! 

Bicicletele de cross și bicicletele de fitness - cum se deosebesc ele?

O bicicletă de cross este un tip de bicicletă concepută pentru distanțe lungi pe suprafețe plate și ambalate. De asemenea, se va comporta bine și pe drumurile asfaltate. Spre deosebire de o bicicletă de drumeție similară, aceasta nu are echipamentul obișnuit al turiștilor, cum ar fi un suport sau apărători de noroi. Aceste modele folosesc roți de 28 de inch cu anvelope subțiri și ghidon diferit - în funcție de preferințele dumneavoastră.

O bicicletă de fitness, pe de altă parte, este ceva între un model de cross și unul de șosea. De obicei, are roți de 28 de inch și se caracterizează printr-o furcă rigidă și un ghidon drept. Cu toate acestea, o bicicletă de fitness nu poate fi clasificată cu exactitate, deoarece pe piață există modele cu cadre diferite. În funcție de cadru, această bicicletă poate avea un scop ușor diferit. Cel mai comun cadru de fitness vă permite să adoptați o poziție ușor înclinată. Datorită faptului că roțile pot fi schimbate cu ușurință, bicicleta este potrivită atât pentru mersul în oraș, cât și pentru mersul pe drumurile de țară

Bicicletele de cross și cele de fitness sunt ușor diferite, dar ambele se vor potrivi gusturilor multor utilizatori. Modelele Cross sunt potrivite pentru persoanele care au nevoie de o bicicletă atât pentru mersul în oraș, cât și pentru distanțe mai lungi în afara orașului. Bicicletele de fitness, pe de altă parte, sunt o alegere bună în principal pentru oraș, mai ales pentru cei care merg repede. Dacă aveți nevoie de un echipament care să vă permită să evitați eficient blocajele din trafic - o bicicletă de fitness este exact pentru dumneavoastră! 

Cum aleg corect o bicicletă de cross sau fitness? Sfaturi

Dacă vă gândiți dacă să cumpărați o bicicletă de cross sau o bicicletă de fitness, stabiliți exact care va fi scopul modelului dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de o bicicletă pentru a face naveta la serviciu sau la școală, dar nu doriți o bicicletă de oraș mai grea, alegeți o bicicletă de fitness. Dacă plănuiți excursii mai lungi în afara orașului, o bicicletă de cross va fi mai potrivită. Ce bicicletă de cross sau de fitness să alegeți? Mai întâi de toate, acordați atenție tipului de cadru. 

O bicicletă de cross pentru femei este caracterizată de un cadru mai coborât, în timp ce o bicicletă de cross pentru bărbați are un cadru poziționat mai sus, mult mai aproape de șa. Același lucru este valabil și pentru modelele de fitness. Pe de altă parte, natura ramei (pentru femei/bărbați) nu trebuie să fie factorul decisiv în achiziția dumneavoastră. Alegeți-o doar pe cea care vă este cea mai confortabilă. 

La Sportano veți găsi o selecție largă de biciclete de la cei mai buni producători din industrie. Printre modelele variate veți găsi biciclete de cross de până la 2.000 PLN, precum și modele mai scumpe. Alegeți dintre mărci precum Giant, Merida sau Romet și porniți pe trasee sigure și confortabile cu Sportano. 

Extindere descriere Restrângere descriere