Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Cort de acoperiș

Corturi de acoperiș - alegeți un model durabil și fiabil din gama Sportano 

Călătoriți cu mașina și aveți nevoie de un loc potrivit pentru odihnă și somn? Un cort de acoperiș este ideal, deoarece ocupă foarte puțin spațiu pe acoperișul vehiculului și este foarte practic pentru călătorii. Acesta vă permite să campați oriunde și este ușor și rapid de instalat. Dacă sunteți în căutarea unui model testat, în magazinul de articole sportive Sportano veți găsi corturi de acoperiș de înaltă calitate de la producători consacrați.  

Un cort de acoperiș - o achiziție care se amortizează 

Corturile pentru acoperișul mașinii sunt concepute în mod similar cu corturile obișnuite de turism, dar unele modele se montează mult mai rapid. Cele mai multe sunt produse cu deschidere automată, în cazul în care, atunci când structura este desfăcută, aceasta se va extinde pentru a forma cortul.  

Utilizarea unui cort de acoperiș înseamnă că puteți campa aproape oriunde, iar șederea în acest tip de cort oferă un nivel ridicat de confort. Plasat pe acoperiș, vă oferă siguranță și puteți plasa în mașină toate obiectele sau echipamentele necesare. Fabricat din materiale durabile, asigură o protecție eficientă împotriva umezelii și a ploii și nu ocupă spațiu, astfel încât este foarte ușor de depozitat și de depozitat în timp ce conduceți. Pe piață sunt disponibile corturi de acoperiș pentru mai multe persoane, astfel încât îl puteți folosi cu întreaga familie.   

Într-o carcasă dură sau cu un vestibul - tipuri de corturi de acoperiș 

Printre tipurile de produse se numără cortul cu acoperiș dur. Se caracterizează prin construcția sa dură și robustă, care, în același timp, rezistă la deteriorările mecanice întâlnite adesea la alte modele. De asemenea, popular este și cortul cu acoperiș cu vestibul, care are o intrare separată în cort și vă permite să lăsați obiectele esențiale și vă permite să vă depozitați bagajele. În corturile de acoperiș, vestibulul este situat în partea de jos, iar zona de dormit este situată pe acoperișul vehiculului. Atunci când alegeți cortul potrivit, acordați atenție nu numai tipului de acoperiș (structură moale sau dură), ci și dimensiunii, care ar trebui să se potrivească vehiculului și nevoilor dumneavoastră. 

Corturi de acoperiș și numărul de persoane care pot dormi în ele 

Un cort de acoperiș pentru mașină trebuie ales în funcție de dimensiuni și de numărul de persoane care pot dormi în el. Alegerile populare sunt cortul de 2 persoane și cortul de 3 persoane, care sunt mult mai mici și sunt excelente pentru una sau două persoane, dacă doriți un pic mai mult spațiu în interior. Cortul de acoperiș de 4 persoane și cortul de acoperiș de 5 persoane sunt opțiuni pentru mai multe persoane. Acestea sunt sigure că pot găzdui ocupanții, precum și bagajele necesare, lăsând loc pentru a se odihni confortabil. 

Alegerea unui cort de acoperiș fiabil nu trebuie să fie dificilă 

Atunci când alegeți cortul de acoperiș potrivit, acordați atenție în primul rând elementelor de fixare. Cortul este atașat la suportul de acoperiș sau la șinele de pe acoperiș. În cazul în care mașina dumneavoastră nu are suporturi speciale, trebuie să vă echipați cu elementele de fixare necesare. În plus, cortul de acoperiș trebuie să fie confecționat din materiale robuste. Materialele tehnice, care pot include poliesterul, sunt cele mai bune. Impermeabilizarea este, de asemenea, extrem de importantă, în cazul în care materialul nu va absorbi apa în condiții nefavorabile. Ventilația adecvată, sub formă de găuri sau panouri cu plasă, asigură un flux de aer adecvat și confort în interior.  

Mărci care oferă corturi de acoperiș 

La Sportano, oferim o gamă largă de produse pentru drumeții și camping, inclusiv corturi auto pe acoperiș. Cu acestea, puteți sta oriunde și puteți folosi cortul pentru a dormi și a vă odihni. În magazinul nostru de articole sportive veți găsi un cort de acoperiș Thule în mai multe variante pentru 2, 3 sau 4 persoane, precum și cu carcasă tare sau moale. De asemenea, avem în stoc produse cu vestibul. Veți găsi cu siguranță modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastră. 

Extindere descriere Restrângere descriere