• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Mâneci, Jambiere

Maneci si picioare pentru ciclism - ai grija de confortul tau de mers cu Sportano.ro

Ciclismul nu este doar o modalitate de a rămâne activ, ci și o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți forma fizică și de a te menține în formă. Cu toate acestea, cu echipament inadecvat pentru garderoba pentru biciclete, chiar și cel mai bun ciclist poate avea probleme cu menținerea ritmului și confortului de mers. Manecile si picioarele de ciclism sunt accesorii esentiale care nu numai ca ofera protectie impotriva frigului si vantului, dar maresc si confortul de mers si reduc frecarea dintre piele si materialul vestimentar. În magazinul de sport Sportano.ro veți găsi mâneci și picioare de ciclism de înaltă calitate de la producători dovediți precum Alé, POC, Northwave sau ASSOS.

Tipuri de bază de mâneci și picioare pentru ciclism

Manecile si picioarele de ciclism sunt accesorii esentiale pentru fiecare ciclist. Sunt disponibile într-o varietate de culori, dimensiuni și modele, astfel încât să le puteți potrivi nevoilor dumneavoastră individuale. Există mai multe tipuri de bază de mâneci și picioare pentru ciclism, în funcție de condițiile meteorologice și de preferințele utilizatorului.

Mânecile lungi sunt soluția perfectă pentru zilele reci în care avem nevoie de protecție împotriva vântului și a frigului. Sunt realizate dintr-un material ușor, flexibil și respirabil, care oferă confort termic optim în timpul mersului.

Mânecile scurte sunt o alegere excelentă pentru zilele calde. Acestea vă permit să reglați temperatura corpului și să vă protejați împotriva radiațiilor UV. Sunt realizate din material ușor, respirabil și cu uscare rapidă.

Picioarele lungi sunt o soluție perfectă atunci când mergeți pe vreme rece, oferă protecție împotriva frigului și a vântului. Sunt realizate dintr-un material care asigură izolație termică și respirabilitate, datorită căruia asigură un confort termic ridicat.

Picioarele scurte sunt alegerea perfecta pentru zilele calduroase, ofera libertate de miscare si aerisire. Sunt fabricate dintr-un material ușor, respirabil și cu uscare rapidă, care asigură un confort optim în timpul mersului.

Materiale pentru brațe și picioare pentru ciclism

Manecile si picioarele de ciclism sunt realizate din materiale diferite, in functie de scop si conditiile meteo. Cele mai utilizate materiale sunt:

  • Poliester - material ușor, respirabil și cu uscare rapidă, utilizat în principal la mâneci și picioare scurte.
  • elastan - material flexibil și durabil, folosit pentru producerea mânecilor și picioarelor care măresc confortul de călătorie și reduc frecarea pielii.
  • Bumbac - un material natural care oferă moliciune și confort termic, folosit în principal la mâneci și picioare lungi.
  • Polipropilenă - material ușor și respirabil, care asigură izolație termică și reduce umiditatea, folosit în principal la mâneci și picioare lungi.
  • Poliuretan - material rezistent la apă și durabil, folosit pentru producția de mâneci și picioare destinate călăriei pe ploaie.
  • Gore -Tex - o membrană care oferă protecție împotriva vântului și a apei, folosită în mâneci și picioare destinate călăriei în condiții meteorologice dificile.

Cum să alegi dimensiunea potrivită a mânecilor și picioarelor de ciclism?

Alegerea mărimii potrivite a mânecilor și picioarelor pentru ciclism este esențială pentru a asigura un confort optim de condus. Mărimea greșită poate provoca disconfort și frecare a pielii, ceea ce poate afecta calitatea și durata călătoriei noastre.

Atunci când alegeți dimensiunea mânecilor și picioarelor de ciclism, merită să luați în considerare nevoile individuale și măsurătorile corpului. Fiecare companie care produce îmbrăcăminte pentru ciclism are tabele de mărimi care vă permit să alegeți cu ușurință mărimea pentru nevoile individuale.

Măsurătorile de bază care trebuie luate înainte de a cumpăra mâneci și picioare pentru ciclism sunt circumferința coapsei și lungimea mânecilor și picioarelor. Pentru a măsura cu precizie circumferința coapsei, aplicați banda de măsurare pe cea mai lată parte a coapsei și măsurați cu atenție circumferința acesteia. Lungimea mânecilor și a picioarelor este măsurată de la punctul în care începe mâneca sau piciorul până la punctul în care se termină pe corp.

De asemenea, merită să ne amintim că dimensiunile mânecilor și picioarelor pentru ciclism pot varia în funcție de producător. Prin urmare, înainte de a cumpăra, merită să verificați cu atenție tabelul de mărimi și să comparați dimensiunile cu propriile măsurători.

Dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea mărimii potrivite a mânecilor și picioarelor de ciclism, merită să apelați la sfatul unui specialist. În magazinul Sportano , specialiștii noștri vă vor răspunde cu plăcere la întrebări și vă vor ajuta să alegeți mărimea potrivită.

Alegerea mărimii potrivite a mânecilor și picioarelor pentru ciclism este foarte importantă pentru confortul nostru în timpul mersului. De aceea, merită să vă măsurați cu atenție măsurătorile și să folosiți ajutorul unui specialist pentru a vă asigura că îmbrăcămintea noastră de ciclism se potrivește perfect corpului dumneavoastră.

Extindere descriere Restrângere descriere