Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Geci hibrid

Jachete hibride - alege cele mai avansate modele de la Sportano 

Jacheta hibridă este o alegere excelentă pentru sezoanele reci, oferind confort termic în zonele cele mai expuse la condiții nefavorabile. Se caracterizează printr-o respirabilitate ridicată, iar straturile suplimentare impermeabile sau rezistente la vânt garantează o utilizare versatilă în activitățile în aer liber. La Sportano oferim o gamă largă de jachete hibride, care sunt perfecte pentru drumeții, alergare sau uz urban.  

Jachete hibride - ce sunt și ce le caracterizează? 

O jachetă hibridă este o combinație de îmbrăcăminte izolată, adesea îmbrăcăminte exterioară umplută cu puf, cu proprietățile unei jachete softshell. Se distinge prin dispunerea corespunzătoare a panourilor care sunt umplute cu puf sau izolație. Acestea sunt localizate în locurile expuse la frig, cum ar fi pieptul, spatele sau umerii. Folosește așa-numita tehnologie bodymapping, care se presupune că oferă căldură acolo unde corpul are cea mai mare nevoie de ea, precum și garantează rezistența la vânt și respirabilitatea produsului.  

Uneori, în locul camerelor caracteristice de pe jachetă se folosește un strat suplimentar de membrană izolată. Alte părți ale îmbrăcămintei sunt realizate din materiale mai ușoare și mai subțiri, care asigură o bună circulație a aerului.  

În magazinul Sportano avem o ofertă largă de jachete hibride de la mărci profesionale precum Salewa, Peak Performance, CMP, La Sportiva sau Marmot. Veți găsi atât jachete hibride pentru bărbați, cât și pentru femei, printre diferite croieli, care vă vor proteja perfect de condițiile nefavorabile. 

Când merită să vă decideți să cumpărați o jachetă hibridă? 

Jacheta hibridă are o gamă largă de utilizări, fiind potrivită atât pentru activități intensive, cât și pentru utilizarea zilnică. Se caracterizează printr-un confort deosebit și libertate de mișcare datorită utilizării materialelor elastice și moi. Jachetele hibride sunt concepute pentru a fi purtate în fiecare zi în drum spre serviciu, școală sau la cumpărături. Sunt, de asemenea, potrivite pentru activități intensive, cum ar fi alergarea sau ciclismul, iar datorită proprietăților lor termice, pot fi purtate pentru drumeții pe distanțe lungi în munți. 

Tehnologia în robinetele hibride - la ce soluții ne putem aștepta în ele? 

O jachetă hibridă este confecționată din materiale concepute pentru a oferi un nivel optim de protecție termică, menținând în același timp o respirabilitate adecvată. În plus, unele modele sunt echipate și cu soluții responsabile pentru protecția împotriva ploii, zăpezii și a umidității. 

Printre tipurile de izolații sintetice utilizate în îmbrăcămintea de exterior, este posibil să întâlnești tehnologia Primaloft. Este alcătuit din microfibre de poliester și garantează o izolare termică ridicată și, în același timp, rezistență la umiditate. De asemenea, în îmbrăcăminte este folosit un strat de membrană ClimaProtect, care protejează împotriva vântului, a frigului și a condițiilor nefavorabile. Materialul este realizat cu ajutorul tehnologiei laminate. La rândul lor, modelele individuale de jachete Marmot au o țesătură Pertex®Quantum moale și durabilă, care este concepută din țesături subțiri. Acesta garantează o rezistență ridicată la apă și la vânt.  

Unele modele de jachetă hibridă Salewa și Peak Perfomerce au un strat special hidroizolant cu tehnologie DWR care asigură protecție împotriva ploii sau a zăpezii. Aceasta permite umezelii să alunece de pe suprafața țesăturii. 

Cum de a alege jacheta hibridă potrivită? 

Atunci când cumpărați o jachetă hibridă, acordați atenție tehnologiilor și țesăturilor adecvate. După cum am menționat deja, modelele de jachete au straturi care protejează împotriva ploii sau a vântului. Atunci când alegeți, ghidați-vă și după aplicație - va fi folosit în timpul sportului sau poate pentru uzura de zi cu zi? În plus, luați în considerare ce zone ale corpului dumneavoastră sunt proiectate pentru a vă proteja împotriva frigului, deoarece diferite stiluri de jachetă vor avea diferite zone de izolare.  

Gama largă de jachete hibride din magazinul Sportano vă va permite să alegeți o variantă adaptată atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Veți găsi cu siguranță modelul potrivit pentru drumeții tehnice în munți sau pentru escaladă. Jacheta hibridă este perfectă pentru utilizarea zilnică în oraș, datorită stilului său modern. Profitați de serviciul nostru profesional de asistență clienți care vă va ajuta să alegeți îmbrăcăminte exterioară pentru orice activitate! 

Extindere descriere Restrângere descriere