Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Geci pentru schi

Jachete de schi - mențineți-vă confortabil și cald pe fiecare pârtie cu magazinul Sportano 

Confortul termic, respirabilitatea, confortul sau impermeabilitatea - acestea sunt cele mai importante caracteristici atunci când alegeți îmbrăcămintea potrivită pentru activitățile sportive de iarnă. În categoria Jachete de schi din magazinul Sportano.ro veți găsi modele profesionale care asigură un nivel ridicat de confort, căldură și respirabilitate la schi. În sortimentul magazinului nostru vă puteți echipa cu o jachetă de schi pentru femei, bărbați sau copii de la mărci consacrate precum Rossignol, Maloja, CMP, 4F, Dainese, LEGO sau Peak Performance. Îmbrăcămintea de la Sportano îndeplinește cerințele începătorilor, ale schiorilor intermediari, dar și ale schiorilor mai experimentați.   

Alegerea jachetei de schi potrivite nu trebuie să fie deloc dificilă 

O jachetă de schi bună pentru femei, bărbați sau copii trebuie să ofere un nivel ridicat de confort termic. Atunci când stați în aer liber pentru perioade lungi de timp și în timpul efortului, corpul se poate răci foarte repede. Cel mai frecvent, jachetele de schi folosesc izolație din puf (puful de gâscă sau de rață este cea mai bună opțiune pentru cei care caută un model foarte bine izolat) și izolație sintetică. Izolația care imită puful, adică izolația sintetică, este mult mai durabilă și mai rezistentă la umiditate. 

Atunci când alegeți o jachetă de schi, este important să acordați atenție rezistenței la apă a produsului. Acest parametru se măsoară în înălțimea coloanei de apă, de exemplu, 5000 mm. O membrană într-o jachetă de schi cu un parametru de 3000-5000 mm oferă protecție împotriva ploii ușoare și a zăpezii, în timp ce o membrană cu o valoare de 5000-10000 mm este o garanție a unei protecții eficiente împotriva ploii. Pe de altă parte, modelele de jachete cu o membrană de peste 10 000 mm oferă o protecție ridicată împotriva ploii și zăpezii abundente.

  
Pe pârtii, în special în timpul activităților intense, respirabilitatea produsului (MVTR) este, de asemenea, importantă. Parametrul este definit în grame pe metru pătrat, ceea ce înseamnă câți vapori de apă vor fi eliminați în exterior într-o perioadă de 24 de ore. O respirabilitate a produsului de 15000-30000 gr/m2/24h asigură o bună permeabilitate la aer și o bună evacuare a vaporilor de apă către exterior.  

Alegeți o jachetă de schi cu o centură de zăpadă extensibilă, fermoare și fermoare impermeabile și o glugă detașabilă sau reglabilă. Buzunarele funcționale pentru obiectele esențiale se vor dovedi utile. 

Jacheta de schi pentru fete și jacheta de schi pentru băieți ar trebui să fie dimensionate pentru a se potrivi celor mai tineri pasionați de schi. Merită să se asigure un confort termic și un confort de purtare adecvate.  

Jacheta de schi și condițiile de pârtie 

Schiatul necesită o ținută adecvată care să vă protejeze de frig, rafale de vânt, ploaie și zăpadă. Jacheta de schi este concepută cu gândul la activitățile de pe pârtie, fiind confecționată din materiale durabile, impermeabile, dar și respirabile. Oricare ar fi condițiile de pe pârtii - este o idee bună să vă procurați o jachetă de schi care este echipată cu multe caracteristici utile atunci când schiați. Acestea includ buzunare funcționale, o centură de zăpadă și o glugă detașabilă. Alegând o jachetă de schi de iarnă sau un model pentru condiții mai ușoare de toamnă, aveți garanția că nu vă va fi frig sau supraîncălzire.  

Mărci care oferă jachete de schi de calitate superioară 

În magazinul Sportano.ro veți găsi jachete de schi de calitate superioară de la producători renumiți precum Rossignol, Maloja, CMP, Dainese și Peak Performance

Vă vom pune la dispoziție jachete pentru femei, bărbați și copii în diferite mărimi și culori. Cu siguranță, începătorii și schiorii mai avansați vor găsi haina potrivită pentru schi. Atunci când alegeți modelul potrivit, căutați jacheta de schi 4F, care este echipată cu o membrană NeoDry. Acesta este responsabil pentru o protecție sporită împotriva absorbției și evacuează eficient umezeala către exterior. Tehnologia DWR, pe de altă parte, asigură că apa alunecă pe suprafața materialului, în loc să fie absorbită de acesta. Jachetele de schi 4F sunt o garanție a țesăturilor și tehnologiilor de înaltă calitate care asigură impermeabilitate și respirabilitate, indiferent de condiții.  

Extindere descriere Restrângere descriere