Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Palmare înot

Palete de înot - alegeți modelul potrivit în magazinul Sportano 

Padelele de înot se numără printre accesoriile dintre echipamentele de înot care sunt foarte populare. Aceștia sunt în primul rând responsabili pentru creșterea forței brațelor și a spatelui, precum și pentru îmbunătățirea tehnicilor de mișcare și a stilului de înot. Acestea sunt concepute în principal pentru persoanele care se antrenează în mod regulat, dar pot fi utilizate cu succes și de către începători. În magazinul Sportano vă puteți echipa cu palete de înot profesionale de la producători renumiți precum AQUA-SPEED, Speedo, Nike sau arena

Alegerea vâslelor potrivite pentru înot 

Atunci când alegeți palete de înot, este important să alegeți dimensiunea potrivită pentru a asigura confortul și rezultate adecvate în timpul antrenamentului. Padelele prea mici scad eficiența antrenamentului, făcând ca înotul să nu fie rapid sau dinamic. Padelele prea mari pun o presiune nejustificată asupra mușchilor și pot contribui la rănire sau traumă. Pe lângă adaptarea paletelor de înot la mâna dumneavoastră, acordați atenție la dimensiunea pentru nivelul dumneavoastră de înot:  

  • Mărimea S - vâsle de înot dedicate pentru începători și amatori; 
  • Mărimea M - vâsle dedicate pentru înotători intermediari; 
  • Mărimea L - dedicată utilizatorilor avansați și profesioniști.  

Designul vâslelor nu trebuie să provoace iritații și trebuie să se potrivească corect, astfel încât să nu alunece în timpul înotului. Există o varietate de forme de palete disponibile pe piață, iar alegerea uneia depinde de preferințele personale. Modelele populare includ modelele eliptice și semicirculare, așa că trebuie să căutați o formă ergonomică pentru a crește eficiența în timpul înotului. Este, de asemenea, o idee bună să alegeți produse cu curele reglabile, pentru a vă permite să puneți și să scoateți mai ușor vâslele din mână odată ce ați ieșit din apă. 

Pe de altă parte, vâslele de înot folosesc de obicei materiale plastice, care sunt extrem de rezistente și asigură o greutate redusă a produselor. De asemenea, acestea garantează o aderență adecvată. De cele mai multe ori, pentru realizarea acestui echipament de înot se folosesc combinații de materiale pentru proprietăți mai bune.  

Când merită să cumpărați vâsle de înot? 

Padelele de înot sunt folosite pentru a obține o tehnică de înot corectă și o mai bună simțire a apei. Mai presus de toate, ele creează o rezistență suplimentară, consolidând astfel majoritatea părților corpului și crescând puterea brațelor și a umerilor. Este vorba de paletele de antrenament pentru înot care cresc viteza și forța de formă la înot. Toate acestea se datorează suprafeței mai mari a mâinilor și utilizării materialelor de rezistență. Alegerea modelului potrivit din punct de vedere al dimensiunii vă permite să efectuați o varietate de exerciții pentru a îmbunătăți tehnica și stilul. Este recomandabil să alegeți vâsle universale, care sunt potrivite pentru înotul oricărei tehnici și sunt adesea construite cu găuri speciale.  

Padele de înot - alegerea mărcii potrivite 

Vă întrebați ce vâsle de înot să cumpărați? În magazinul nostru Sportano.ro veți găsi palete de înot Speedo de înaltă calitate, care, în funcție de modelul ales, au o fixare prin alunecare sau printr-o bandă elastică. Echipat cu tehnologia Speedo Biofuse®, care vă permite să vă îmbunătățiți tehnica de mișcare în apă. Tehnologia utilizează materiale care contribuie la confort și la o mai bună potrivire.  

Pe de altă parte, paletele de înot Aqua-Speed sunt proiectate cu o parte frontală curbată, care inițiază faza de pornire a mișcării brațului și a mâinii. Acestea au găuri, ceea ce permite o mai bună simțire a fluxului de apă, și au, de asemenea, o formă care permite o bună prindere pe mână.  

La Sportano veți găsi, de asemenea, vâsle de înot ARENA, precum și mărci Nike, și veți găsi modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți vă va ajuta să alegeți produsul potrivit, iar dacă acesta nu vă satisface așteptările, îl puteți returna în termen de până la 30 de zile. 

Extindere descriere Restrângere descriere