Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Șorturi și bermude de baie

Pantaloni scurți de înot și șorturi de înot pe Sportano.ro 

Sporturi nautice cu Sportano.ro? Aici veți găsi o selecție largă de pantaloni scurți de înot pentru bărbați și costume de baie sport de la producători renumiți și de renume. Textile de înaltă calitate pentru înotători profesioniști și entuziaști de agrement vă permit să obțineți rezultate excelente în diferite discipline! Costumele de înot realizate din materiale inovatoare cu un finisaj hidrofug, sisteme moderne de ajustare și potrivire, elasticitate ridicată și durabilitate sunt toate caracteristici ale celor mai bune echipamente care vă vor permite să vă atingeți obiectivele cu ușurință. 

Ce ar trebui să caut atunci când cumpăr un costum de baie sau pantaloni scurți?

Selecția de costume de baie pentru bărbați de la Sportano.ro, datorită gamei largi de produse, înseamnă că aveți multe opțiuni pentru a vă asorta costumul de baie ideal. Căutați costume de baie sportive profesionale? Vei beneficia de cel mai bun suport în timpul antrenamentelor solicitante datorită croielii adaptate și construcției care folosește materiale flexibile și ușoare. Dispunem de o gamă de costume de baie pentru bărbați, în stiluri de slip și jammer până la genunchi, pentru o rezistență mai mică la apă și înot mai tehnic. Asigurați-vă că țesăturile sunt rezistente la clor și că pantalonii de baie sunt reglabili la talie. Căutați, de asemenea, cusături flatlock pentru un plus de confort și pentru a preveni iritațiile și hidrofobie DWR
 
În magazinul Sportano veți găsi, de asemenea, pantaloni scurți de înot pentru bărbați de înaltă calitate pentru iubitorii de înot în ape deschise și de relaxare pe plajă. Cea mai bună alegere sunt pantalonii scurți de înot confecționați din materiale ușoare cu proprietăți de uscare rapidă. Căutați modele cu un strat exterior hidrofob, care respinge eficient apa. Finisat cu o bandă reglabilă în talie pentru un plus de confort și o potrivire perfectă, în timp ce lenjeria interioară din plasă vă va oferi un sprijin confortabil în timpul activităților de recreere în apă. 

Pantaloni de sport și pantaloni scurți de înot de la mărci cunoscute

Sportano.ro oferă o gamă largă de produse de la mărci și producători respectați, a căror specialitate sunt șorturile și pantalonii scurți de sport perfect adaptate la contactul cu apa. Calitatea ridicată se datorează utilizării materialelor funcționale și a tehnologiilor moderne hidrofuge, precum și a tăieturilor cele mai potrivite pentru activitățile acvatice. Cu Sportano.ro vă veți pregăti pentru competiții, iar în timpul antrenamentelor recreative vă puteți baza pe rezultate mai bune și confort maxim, indiferent de numărul de ore pe care le petreceți la piscină. 

Extindere descriere Restrângere descriere