Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

AKU

AKU

AKU este o marcă renumită, specializată în producția de încălțăminte de înaltă calitate pentru activități în aer liber. De mai bine de 70 de ani, marca proiectează și produce încălțăminte cunoscută pentru calitatea excelentă, durabilitatea și confortul lor.

AKU își are rădăcinile în Italia, unde folosește meșteșugul tradițional și tehnologia modernă pentru a crea pantofi care să răspundă nevoilor pasionaților de aventuri active în aer liber. Marca se concentrează pe combinarea inovației cu durabilitatea pentru a crea bocanci care pot rezista chiar și în cele mai dificile condiții și terenuri.

Pantofii AKU sunt cunoscuți pentru ținuta și confortul lor excelent. Marca folosește tehnologii avansate, cum ar fi sistemele de amortizare, tălpile ventilate și modele speciale de talpă pentru a oferi un confort și un suport optim pentru picioare. Cizmele lor sunt, de asemenea, ușoare, ceea ce contribuie la creșterea confortului în timpul purtării prelungite.

Manopera de calitate este o prioritate pentru marca AKU. Cizmele sunt confecționate manual, folosind materiale de cea mai bună calitate, cum ar fi piei naturale durabile, membrane impermeabile și tălpi rezistente, pentru a asigura durabilitatea și protecția împotriva intemperiilor. Brandul își testează produsele într-o varietate de condiții off-road pentru a se asigura că îndeplinesc așteptările utilizatorilor în ceea ce privește durabilitatea și fiabilitatea.

AKU oferă o gamă largă de cizme pentru o varietate de activități în aer liber, cum ar fi drumeții, trekking, alpinism, alergare pe traseu și multe altele. Cizmele lor sunt concepute pentru a satisface cerințele diferitelor terenuri și condiții meteorologice, oferind stabilitate, tracțiune și protecție pentru aventurile în aer liber.

Marca AKU este recunoscută atât de profesioniștii în aer liber, cât și de amatori, care apreciază calitatea excelentă, durabilitatea și confortul bocancilor lor. Compania își dezvoltă în mod constant tehnologiile și modelele pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor în schimbare ale utilizatorilor.

Extindere descriere Restrângere descriere