Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Aqualung

Aqualung este o marcă renumită, specializată în echipamente de scufundări și de explorare subacvatică. Încă de la înființare, Aqualung s-a impus ca lider în industrie prin soluții inovatoare, produse de calitate superioară și o căutare neîncetată a excelenței.

Marca Aqualung oferă o gamă largă de echipamente de scufundare, inclusiv măști, tuburi, rebreathers, butelii de oxigen, costume de neopren, aripioare și accesorii. Fiecare produs este proiectat și fabricat cu atenție, punând accentul pe siguranță, confort și performanță la scufundări.

Aqualung a câștigat încrederea multor scafandri din întreaga lume, atât profesioniști, cât și amatori, care apreciază marca pentru fiabilitatea, durabilitatea și soluțiile sale inovatoare. Datorită dezvoltării tehnologice continue și colaborării cu experții din industrie, Aqualung introduce în mod constant soluții inovatoare care îmbunătățesc calitatea și performanța scufundărilor.

Aqualung nu numai că oferă echipamente de scufundare esențiale, dar se angajează, de asemenea, să protejeze mediul marin. Marca promovează practicile durabile, având grijă să minimizeze impactul asupra ecosistemelor subacvatice și susținând proiectele de conservare a oceanelor.

Prin reputația sa, angajamentul față de calitate și inovație, Aqualung rămâne un lider în industria scufundărilor, oferind echipamente care vă ajută să descoperiți și să vă bucurați de fascinanta lume subacvatică într-un mod sigur și memorabil.

Extindere descriere Restrângere descriere