Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Aquarius

Aquarius este o companie poloneză specializată în producția de caiace de înaltă calitate fabricate din materiale compozite din carbon, precum și de veste de siguranță și de salvare de calitate certificată. Marca oferă, de asemenea, caiace din polietilenă sub marca proprie Aquarius și genți și huse impermeabile disponibile sub marca GoPack.

Aquarius și-a urmărit în mod constant strategia de creștere durabilă, extinzându-și oferta de sporturi nautice și intrând pe noi piețe. Un aspect important al activității lor este construirea unor relații pe termen lung cu partenerii de afaceri și grija de a-și selecta cu atenție angajații.

În calitate de lider de piață, Aquarius pune un mare accent pe calitatea produselor sale. Angajații companiei urmăresc în permanență piața, căutând noi tehnologii și tendințe, asigurând în același timp standarde înalte de control al calității. Furnizorii sunt verificați cu atenție în ceea ce privește calitatea materialelor pe care le furnizează, pentru a asigura o calitate excelentă pentru clienții lor.

Aquarius este un brand care combină pasiunea pentru sporturile acvatice cu o calitate ridicată și inovație. Produsele mărcii sunt apreciate atât de profesioniști, cât și de amatori, care apreciază fiabilitatea, durabilitatea și designul modern. Aquarius își continuă dezvoltarea, străduindu-se să ofere cele mai bune soluții pentru pasionații de sporturi nautice, atât în Polonia, cât și în străinătate.

Extindere descriere Restrângere descriere