• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

AVID

Produse: 4

View as
 1. Manete de frână AVID 11A BL FR5 negru 00.5215.018.000
  121,99 RON
  88,99 RON
  OS

  1

 2. Manete de frână AVID 11A BL FR5 argintiu 00.5215.001.000
  121,99 RON
  88,99 RON
  OS

  1

Avid este o marcă specializată care este unul dintre cei mai recunoscuți producători de accesorii pentru biciclete (în special frâne) din lume. Produsele sale sunt caracterizate de o calitate înaltă și sunt realizate cu atenție la fiecare detaliu, astfel încât atunci când alegeți accesorii de marcă Avid, puteți fi siguri de calitatea și funcționalitatea lor excelentă. Compania oferă atât frâne mecanice și hidraulice specializate, cât și frâne dedicate modelelor profesionale de biciclete de cross-country. 

Produsele Avid sunt folosite de cei mai importanți cicliști din întreaga lume, care le folosesc în timpul curselor de ciclism de nivel înalt. Acest lucru dovedește că accesoriile își îndeplinesc perfect funcția la cel mai înalt nivel posibil și permit o călătorie sigură și eficientă. 

Compania utilizează sisteme tehnologice inovatoare în producție, care se traduc direct în buna funcționare a produselor individuale. Frânele de la Avid oferă o protecție ridicată în timpul mersului și garantează o frânare eficientă chiar și în condiții extreme. În plus, marca se preocupă și de aspectul elegant al produselor sale, care adaugă un design unic bicicletei. 

Extindere descriere Restrângere descriere