• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Avid Carp

Avid Carp este o marcă respectată, specializată în producția de echipamente de pescuit de înaltă calitate. Încă de la înființare, Avid Carp și-a câștigat o reputație în rândul pescarilor pentru calitatea excelentă, soluțiile inovatoare și atenția la detalii care fac ca fiecare aventură de pescuit să fie și mai plină de satisfacții.

Produsele marca Avid Carp includ o gamă largă de accesorii și echipamente de pescuit, proiectate și fabricate cu cea mai mare grijă. Gama lor include truse de pescuit, undițe, mulinete, plase de debarcare, genți și rucsacuri, corturi, scaune de pescuit, precum și diverse accesorii, cum ar fi cârlige, undițe, momeli și multe altele. Fiecare produs este atent analizat și testat în ceea ce privește performanța, durabilitatea și funcționalitatea pentru a satisface așteptările celor mai exigenți pescari.

Avid Carp se remarcă, de asemenea, prin estetica produselor sale. Cu un ochi atent la detalii, marca oferă un design atractiv care face ca echipamentele de pescuit să fie nu doar funcționale, ci și elegante și moderne. Estetica merge mână în mână cu funcționalitatea, ceea ce îi atrage atât pe pescarii profesioniști, cât și pe cei amatori.

Marca Avid Carp acordă o mare importanță cercetării și dezvoltării, căutând în mod constant soluții inovatoare pentru a îmbunătăți experiența de pescuit. Echipa lor de experți și pasionați de pescuit lucrează pentru a dezvolta noi tehnologii, a îmbunătăți designul și a testa noi materiale pentru a oferi produse de cea mai înaltă calitate.

Extindere descriere Restrângere descriere